SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ve Karaman Gitti!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'da Hikmet Karaman dönemi sona erdi. Takımın başında 1 resmi maça çıkan Karaman'la yolların ayrıldığı, Başkan Vekili İlyas Karahan tarafından basın toplantısı düzenlenerek açıklandı.

Elazığspor karşısında deplasmanda alınan 3-2'lik mağlubiyetin ardından yaşanan gergin günlerin sonunda, Salı günü kulübün başkan yardımcısı Atilla Kantarcı'nın herhangi bir sorun olmadığı, Karaman'ın kendisinin görevinin başında bulunduğu yolundaki açıklamalar bir gün sonra "gerçek dışı" oldu.

Çarşamba günü saat 19.00'da kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen başkan vekili İlyas Karahan, teknik direktör Karaman'la yollarını ayırdıklarını açıkladı.

KARAHAN'IN AÇIKLAMASI..
Malatyaspor Başkan Vekili Karahan, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında şöyle dedi:

“Malatyaspor Yönetim Kurulu, hafta içi yapmış olduğu değerlendirmeler neticesinde, Teknik Direktör Sayın Hikmet Karaman ile yollarını ayırmaya karar vermiştir.

Sayın Karaman’a bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, kendisine bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz.

Elazığspor maçında alınan yenilginin, Sayın Karaman’la çalışmama kararı alınmasında etkisi bulunmamaktadır. Malatyaspor yönetimi bir maçta alınan sonuca göre hareket etmemiştir. Konu yönetimimizce etraflıca değerlendirildikten sonra bu karara varılmıştır. Karar, Malatyaspor’un menfaatleri gözetilerek alınmış bir karardır.

Yönetim kurulumuz teknik direktör arayışlarına başlamıştır. En kısa sürede Malatyaspor’a yakışan ve takımımızı şampiyonluk hedefine götürecek bir teknik kadroyla anlaşma sağlanacaktır.

Teknik direktörlük konusunda şu an kesinleşmiş bir isim bulunmamaktadır. Görüşmelerimiz devam etmektedir. Kesin bir gelişme sağlandığında kamuoyu haberdar edilecektir.”

Karahan, bir soru üzerine, Karaman’ın “bu şartlarda çalışmayacağını” ilettiğini, durumun yönetim kurulunda değerlendirildiğini, kendisinin dün İstanbul’a gittiği halde konunun ciddiyeti sebebiyle bugün Malatya’ya döndüğünü anlatan Başkan Vekili “Malatyaspor her şeyin üstündedir” diye konuştu.

Karahan, bir soru üzerine, Malatyaspor eski yardımcı antrenörlerinden Hayati Palancı’nın da adaylar arasında olduğunu söyledi.

Karahan “Yarın (Perşembe) günü yeni hoca takımının başında olacak. 2 milyon Malatyalının ortak paydası olan Malatyaspor’un hedefi şampiyonluktur. Gelecek hocanın Malatya insanını Malatyaspor taraftarlarını arkasına alarak takımımızı şampiyon yapacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Karahan, istifanın kendisiyle Karaman arasında geçen bir telefon görüşmesinden mi kaynaklandığının sorulması üzerine “Önceden Sayın Karaman’ı ne tanımışlığım ne görüşmüşlüğüm ne de alışverişim var. Benimle ilgili bir konu değildir. Malatyaspor’la ilgili kararlar vardır. Biz kimsenin Malatyaspor’un üstüne çıkmasına müsaade etmeyiz” karşılığını verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız