SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ve Malatyaspor Mahalli Lige Düştü

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:54:44
Ve Malatyaspor Mahalli Lige Düştü
A- A+ PAYLAŞ
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup’ta mücadele eden Malatyaspor’un küme düşürüldüğü ve mahalli ligde yeralacağı bildirildi. 
  
UEFA’nın futbolcu Jiri Masek’in 59 bin Avro’luk alacağının ödenememesinden dolayı TFF’ye gönderdiği küme düşürme kararı sonrasında, TFF bir toplantı yaptı ve kulübe küme düşme kararını açıkladığı bildirildi. Buna göre Malatyaspor, BAL Ligi’nden Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligi’ne düştü.
  
Sarı kırmızılı takım, Ligin 19. haftasında deplasmanda oynaması gereken Şehit Kamil Belediyespor maçına çıkamayacak. 
  
Malatyaspor Kulüp Başkanı Bülent Kapkıner, “UEFA’nın verdiği karar sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu küme düşme kararını bizlere tebliğ etti. Malatyaspor, 1. Amatör Kümeye düştü” dedi. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız