SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ve Malatyaspor'da Uçar Dönemi Bitti..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'da Feyyaz Uçar dönemi "resmen" sona erdi. Kulüpten yapılan açıklamada, "karşılıklı anlayış ve saygı içerisinde yollarımızı ayırmaya karar verdik" denildi. Bu arada sportif direktör Selami Özdemir de, yönetimin direktifi doğrultusunda Ersun Yanal ve Saffet Susiç'le görüştüğünü söyledi.

FEYYAZ UÇAR DÖNEMİ BİTTİ..
Malatyaspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, Feyyaz Uçar'ın görüşlerine de yer verildi. Yazılı açıklama şöyle:

"Çalıştırıcımız Sayın Feyyaz Uçar ile bugün yaptığımız toplantıda görüşüp, karşılıklı anlayış ve saygı içerisinde yollarımızı ayırmaya karar verdik. Kendisine Malatyaspor’a vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki antrenörlük hayatında başarılar dileriz.

Sayın Uçar, yaptığı açıklamada 'Geçen sene son 9 maçta gösterdiğimiz başarıyı bu senenin ilk 4 maçında gösteremedik. Malatyaspor’da çok güzel günlerim oldu. Güzel bir çıkış yakaladık, galibiyetler aldık. Malatyaspor’da çalışmış olmamanın mutluluğunu ve gururunu taşıyorum. Malatyaspor’a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum' dedi."

ÖZDEMİR'İN AÇIKLAMASI..
Malatyaspor'da teknik direktör arayışlarının sürdüğü belirtilirken, Sportif Direktör Selami Özdemir, yönetimin direktifiyle, teknik direktörlük için Ersun Yanal ve Saffet Susiç'le birer görüşme yaptığını açıkladı.

Özdemir, "Ancak bir sonuç çıkmadı. bu hafta Cuma gününe kadar bu sorun çözülecektir. Görüşmeler devam ediyor." derken, Ziya Doğan'a teklif götürülüp götürülmediği konusunda bir bilgisinin bulunmadığını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız