SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ve Panel İhalesi..

A- A+ PAYLAŞ

Açılışı yılan hikayesine dönen Beylerderesi Viyadüğü’nde rüzgar panellerinin eksikliği nedeniyle açılışının daha gecikebileceğine ilişkin haberlerden sonra, bu kez de korkuluklarına "panel çit" yapılacağı belirtildi. Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü, Beylerderesi Viyadüğü’nün korkuluklarına panel çit yapım işini, verdiği ihale ilanıyla duyurdu. İhalenin 3 Mart'ta Elazığ'da yapılacağı bildirildi.

30 GÜN SÜRECEK
Uzmanların, rüzgar panelinin olmayışının araç ve can güvenliğini tehlikeye sokacağı gerekçesiyle büyük bir eksiklik olduğunu söylediği Beylerderesi Viyadüğü’ndeki çalışmalar bir türlü bitmiyor.

Ocak ayı ortalarında 2 günlük süreyle trafiğe açılan viyadük, çevre düzenlemesi çalışmaları, ışıklandırma ve kot farkı gibi sorunlar nedeniyle yeniden araç geçişlerine kapatılmıştı.

Her defasında ‘açıldı-açılacak’ denilen Beylerderesi Viyadüğü’ndeki korkuluklara 30 gün sürecek panel çit yapılacağının duyurulması, ‘Köprünün bir süre daha trafiğe açılmayacağı’ iddialarını da güçlendirdi.

3 Mart 2011 tarihinde Elazığ’da yapılacağı duyurulan ihale ilanında, işin 30 gün süreceği belirtilerek maliyetiyle ilgili olarak ‘İşin süresi için yaklaşık maliyet 1. adım 152.588.00, yeterlilik kriterleri için yaklaşık maliyet 1. adım 2.564.002.10, iş deneyimi için yaklaşık maliyet 1. adım 51.280.042.00’ şeklinde bilgi verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız