SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ve Topaloğlu Gitti..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Devlet Hastahesi Başhekimliği görevini 7 yıldır yürüten ve bir süredir görevden alınması yönünde kulisler yapıldığı, 5 milletvekilinin de bu yönde talebi olduğu bildirilen Ortopedi Uzmanı Dr. Bülent Topaloğlu başhekimlik görevinden alındı. Malatya Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine ise aynı hastanenin Psikiyatri uzmanlarından Dr. Vahap Boztepe'nin atandığı öğrenildi. Bu arada, AKP'nin 5 milletvekilinin mahkeme kararıyla Beydağı Devlet Hastanesi başhekimliği görevine dönen Dr. Nail Derelioğlu'nun Mardin-Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne uzman hekim olarak atanması, yerine de Derelioğlu'nu dövdürdüğü ve yolsuzluk suçlamasının ihbarcısı olduğu iddiaları bulunan, dövdürme ile ilgili olarak bir süre tutuklu kalan Dr. İlhan Geçit'in atanması için de girişimlerini sürdürdükleri, bu atamanın da her an gerçekleşebileceği bildirildi.

HACDAN DÖNDÜ, ALINDI..
Malatya Devlet Hastanesi başhekimliği görevini 7 yıldır sürdüren Dr. Bülent Topaloğlu'nun görevden alınması için yaklaşık 1 yıldır, bir grup tarafından sürdürülen ve Sağlık Bakanlığı'nın üst yönetimi tarafından da onay gören kulislerin sonunda Dr. Topaloğlu'nun görevden alındığı bildirildi.

Hac için Suudi Arabistan'da iken, Malatya'nın Fuat Ölmeztoprak dışındaki 5 AKP'li milletvekilinin görevden alınması için Sağlık Bakanı Recep Akdağ'la görüştükleri yolunda bilgiler kamuoyuna yansıyan Dr. Topaloğlu, geçtiğimiz günlerde Malatya'ya dönmüştü.

Dr. Topaloğlu'nun, 5 milletvekilinin girişimleri sonucu görevden alındığı ve İstanbul Zeynep Kamil Çocuk Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevine atandığı bildirildi.

Malatya Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine ise aynı hastahanenin Psikiyatri Uzmanlarından Dr. Vahap Boztepe atandı. Dr. Boztepe'nin de bu dönemde hacca gittiği ve geçtiğimiz günlerde Malatya'ya döndüğü öğrenildi.

SIRADA GEÇİT'İN GETİRİLMESİ VAR..
Bu arada, AKP'nin 5 milletvekilinin, mahkeme kararıyla Beydağı Devlet Hastanesi başhekimliği görevine dönen Dr. Nail Derelioğlu'nun Mardin-Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne uzman hekim olarak atanması, yerine de Derelioğlu'nu dövdürdüğü ve yolsuzluk suçlamasının ihbarcısı olduğu iddiaları bulunan, dövdürme ile ilgili olarak bir süre tutuklu kalan Dr. İlhan Geçit'in atanması için de girişimlerini sürdürdükleri, bu atamanın da her an gerçekleşebileceği bildirildi.

OLMAYAN MERKEZE BAŞHEKİM..
Öte yandan, Özsan Sanayi Sitesi'nde kurulması gündemde olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin başhekimlik görevine de Malatya Devlet Hastanesi'nde görevli diş hekimlerinden Yücel Dönmez'in atandığı haber alındı.

Dönmez'in, halen fiilen bulunmayan merkezin kurucu başhekimi olarak görev yapacağı ifade ediliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız