SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ve Yine Getirdiler..

A- A+ PAYLAŞ

Siyasilerin "Devlet Hastanesi" operasyonları devam ediyor. Malatya Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Bülent Topaloğlu'nun görevden alınmasından sonra, Beydağı Devlet Hastanesi'nin başhekimi Dr. Nail Derelioğlu da Mardin-Kızıltepe'ye uzman hekim olarak atandı. Yerine, adı birçok olaya karışan Dr. İlhan Geçit getirildi.

"DÖVDÜRDÜĞÜ" İDDİA EDİLENİN YERİNE GETİRİLDİ..
Eski adı SSK olan Beydağı Devlet Hastanesi'nde AKP döneminin atadığı başhekimler arasındaki çekişmeler; kavga, yolsuzluk suçlaması, basına başkalarının kimliği kullanılarak gönderilen "yalan" bilgilendirme çabaları, tutuklamalar ve bu hastanenin uğradığı büyük güven kaybına rağmen, siyasilerin olayın taraflarından birinin yanında tavır koymaları nedeniyle en son başhekim Dr. İlhan Geçit oldu.

Beydağı Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine Dr. İlhan Geçit'in atanması, mahkeme kararıyla göreve gelen Dr. Nail Derelioğlu'nun da Mardin-Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne "uzman hekim" olarak atanmasına ilişkin Sağlık Bakanlığı kararı Malatya'ya ulaştı.

İki kez "yürütmeyi durdurma", üçüncü kez "davayı kazanma" nedeniyle Başhekimlik görevine dönen Dr. Nail Derelioğlu'nu dövdürerek yaralanmasına neden olduğu iddiasıyla tutuklanıp kısa bir süre tutuklu kalan, halen bu davada yargılanmakta olan Dr. İlhan Geçit'in, Beydağı Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine getirilmesi kamuoyunda değişik yorumlara neden oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız