SON DAKİKA
SON DEPREMLER

..Ve YMS Play-Off'ta:2-0

A- A+ PAYLAŞ

2. Lig Beyaz grupta Yeni Malatya Spor, İnönü Stadı'nda ceza nedeniyle "seyircisiz" oynanan karşılaşmada Gebzespor'u Enis ve Hüseyin Kartal'ın golleriyle 2-0 mağlup etti. İskenderun Demir Çelik'de, kendi sahasında Beypazarı Şekerspor'la 0-0 berabere kalınca, puanını 58'e yükselten Yeni Malatya Spor, play-off'a kalmayı garantiledi.

STAD: İnönü,

HAKEMLER: Bülent Birincioğlu, Fatih Doksanoğlu, Ali Yetim, 4. hakem Abdullah Bora Özkara,

YENİ MALATYA SPOR: Mesut, Mehmet Toşak, Can, Nedim, Serdar, Hüseyin Kartal, Recep (Dk.89 Adem), Hüseyin Kar (Dk.85 Ümit), Gökhan, Cem (Dk.65 Müslüm), Enis,

YEDEKLER: Adem, Yusuf, Müslüm, Mehmet Duz, Mehmet Akif, Ümit, Eray,

GEBZESPOR: Erhan, Ziya, Adem, Bora (Dk.85 Özkan), Nahit, Ünal, Zeki, Emrah, Mehmet, Kerem (Dk.66 Yılmaz Ersoy), Yılmaz Mert (Dk.61 Enis),

YEDEKLER: Özkan, Yılmaz Ersoy, Onur, Haluk, Enis,

GOLLER: Dk.23 Enis ve Dk.89 Hüseyin Kartal (Yeni Malatya)

SARI KARTLAR: Cem, Recep, Mehmet Akif (Yeni Malatya), Enis (Gebze)

6. dakikada gelişen Gebze atağında Zeki uzaktan sert vurdu, kaleciyi geçen top direkten döndü.

17. dakikada Mehmet Toşak'ın ortaladığı topa yükselen Hüseyin Kartal'ın kafa vuruşunda top alt direğe çarpıp döndü.

18. dakikada Hüseyin Kartal, Gebze cezaalanında Hüseyin Kar'a aktardı. Bu futbolcunun vuruşu cılızdı, top kalecide kaldı.

23. dakikada Yeni Malatya Enis'le öne geçti. Bu futbolcu Cem'in pasıyla cezaalanı dışında topla buluştu ve sert bir vuruşla takımını öne geçirdi: 1-0

34. dakikada Gebze'den Zeki'nin ortasıyla buluşan Nail, uygun pozisyonda vurdu, kaleci yatarak önledi ve gole izin vermedi.

36. dakikada Recep'in soldan ortaladığı topa Hüseyin Kartal yükseldi, üstten aut.

İlk yarı Yeni Malatya'nın 1-0 üstünlüğüyle kapandı.

50. dakikada Gebze tehlikeli atak geliştirdi. Zeki cezaalanına girdi, ancak Serdar sakatlanma pahasına müdahale etti. Kaleci topu almayı başardı.

68. dakikada Hüseyin Kartal, müsait durumda çok kötü vurdu, auta gönderdi.

70. dakikada Müslüm cezasahasına ortaladı. Topla buluşan Recep'in şutunu Gebze kalecisi kornere çeldi. Atıştan sonuç yok.

76. dakikada gelişen Malatya atağında, Recep cezaalanının hemen önünden sert vurdu, az farkla aut.

89. dakikada Yeni Malatya farkı ikiye çıkardı. Ümit'in kullandığı kornerden gelen topu Hüseyin Kartal kafayla filelere gönderdi: 2-0

Karşılaşma bu skorla tamamlandı.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız