SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Veda Gezilerine Devam

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:41:22
Veda Gezilerine Devam
A- A+ PAYLAŞ

Valiler Kararnamesi ile Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı’na atanan Malatya Valisi Ulvi Saran, veda ziyaretlerini sürdürüyor. 
 
Ay sonuna kadar Malatya’da olacağı belirtilen Vali Ulvi Saran, veda ziyaretleri kapsamında; Yeşilyurt, Akçadağ ve Doğanşehir ilçelerini de ziyaret ederek, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları ile görüştü. Ziyaret ettiği ilçelerde ilçe ve belde belediye başkanları, yörelerine yönelik yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Saran'a teşekkür edip kendisine minnettar olduklarını belirterek, yeni görevinde başarılar dilediler.
 
MHP İl Başkanlığı ziyaretinden sonra Tabip Odası Başkanı Dr. Ali Yalçın’ı odada ziyaret eden Saran’a, Yalçın tarafından plaket takdim edildi. Yalçın, Malatya Valiliği’nden daha üst bir göreve gitmesinden dolayı Saran'ı tebrik etti. 
 
MGC'DE..

Saran, Gazeteciler Cemiyeti'ne de veda ziyaretinde bulundu. Başkan Haydar Karaduman ve gazetecilere veda eden Vali Saran, 31 Ağustos’ta Malatya’daki görevinden ayrılacağını söyleyerek, “Malatya benim için heyecan verici bir görev yeriydi. Gönlüm huzur içinde. Burası her türlü güzelliklere layık olan bir il. Malatya’nın her yönüyle kalkınması için, çaba harcadık. Bunu yaparken, basın mensuplarının her zaman desteğini gördük. Malatya’da bu kadar fazla sayıda basın-yayın organlarının bulunması, Malatya’nın sosyal hareketliliğini ve sosyal gelişmişliğini göstermektedir” dedi.
 
Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ise, bakmak ve görmek kavramlarına değinerek, Malatyalıların yıllarca Beylerderesi’ne, Yeşilyurt’a bakarak yeşil Malatya söylemini dile getirdiğini ancak, Beydağın’daki bozkırı göremediğini ifade etti ve yapılan ağaçlandırma çalışmalarından dolayı Saran'a teşekkür etti. Karaduman, Levent Vadisi’ndeki projeler için de Ulvi Saran'a şükranlarını sundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız