SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Veda Ziyareti Yapıyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:32:12
Veda Ziyareti Yapıyor
A- A+ PAYLAŞ
 
Adana’ya atanan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hamit Aygül, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a veda ziyaretinde bulundu.
 
Ziyarette konuşan Hamit Aygül, görevi süresi boyunca Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın kendilerine destek verdiğini belirterek, teşekkür etti.
 
Aygül, “Hangi konuda olursa olsun bize daima destek çıktılar. Bize destek verdiği gibi Malatya’nın güzelleşmesi için de yoğun bir şekilde çalışıyor. Hizmetlerini artırarak, Malatya’yı layık olduğu noktaya getireceğine inanıyorum. Hem hizmetlerinden hem de yardımlarından dolayı Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a şahsım adına teşekkür ederim” dedi.
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise Aygül’e yeni görevinde başarılar dileyerek, Malatya’daki görevi esnasında önemli hizmetler yaptığını söyledi.
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır ziyaret sırasında,  Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hamit Aygül’e kayısı kristali hediye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız