SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Vedalar Her Zaman Hüzünlüdür'

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:33:03
'Vedalar Her Zaman Hüzünlüdür'
A- A+ PAYLAŞ

2015 yılı Adli ve İdari Yargı Yaz Kararnamesinde tayini çıkan hakim ve savcılar, kendileri için düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. 

İnönü Üniversitesi Balo Salonu'nda düzenlenen iftar yemeğine Vali Süleyman Kamçı, Garnizon Komutanı Mehmet Akyürek, Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ile yargı mensupları katıldı.

Düzenlenen iftar yemeği davetinde konuşan Malatya Cumhuriyet Başsavcı Vekili Abdülkadir Gündem, Malatya Adliyesi'nde adli ve idari yargı olmak üzere 90 hakim ve savcının görev yaptığını ifade ederek, 2015 yılı Adli ve İdari Yargı Yaz Kararnamesiyle Malatya Cumhuriyet Başsavcısı ve Mahkeme Başkanı dahil olmak üzere 22 hakim ve savcının tayininin çıktığını kaydetti.

Adli ve Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Faruk Fidan ise, 2015 yılı Adli ve İdari Yargı Yaz Kararnamesinde gerek adli gerekse de idari yargıda çalışan bazı meslektaşlarının tayinlerinin çıktığını belirtti.

Tayin, kararname ve yetkinin hakim ve savcıların hayat parçalarından birisi olduğunu ifade eden Fidan, "Vedalar her zaman hüzünlüdür. Ama olsun, bazı zorluklar olmakla birlikte, ülkenin farklı şehirlerinde çalışmak bize zenginliktir" dedi. 

2015 yılı Adli ve İdari Yargı Yaz Kararnamesiyle Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Mustafa Alper ise, duygu yüklü veda konuşmasında şiir okuyarak,veda etti. 

Alper, 2014 yılında Malatya'da sağlam bir bayrak, iyi bir adliye teslim aldığını ifade ederek, "Kısa, orta ve uzun vadeli hedefler belirlemiştim. Kısa vadede adliye işleyişinin ve fiziki görünümün düzeltilmesi, usul eksikliklerinin giderilmesi, fiziki altyapının tamamlanması için bürokratik işlemlerin yapılmasıydı. Kısa vadeli işlerim hemen hemen hepsini gerçekleştirdik. Orta vadelilerin ise bir kısmını yaptık. Buna en çok sevindiğim, tayin haberini öğrendiğim ertesi gününde aynı zamanda lojman arazimizin tahsisinin uygun görüldüğü haberiydi" dedi. 

Yapılan konuşmaların ardından 2015 yılı Adli ve İdari Yargı Yaz Kararnamesinde tayini çıkan hakim ve savcılara plaket takdim edildi. 

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Mustafa Alper'e plaketini Malatya Valisi Süleyman Kamçı verdi.

ALPER'İN VEDA ZİYARETLERİ..

Bu arada Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a veda ziyaretinde bulundu. Başkan Gürkan,  Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’in Malatya’da güzel hizmetlere imza attığını söyledi. 

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, veda ziyaretleri kapsamında Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a veda ziyaretinde bulundu. Başkan Gürkan’ın makamında gerçekleştirilen ziyarette konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’in Malatya’da güzel hizmetlere imza attığını belirterek, Denizli ilinde de başarılı hizmetler yapacağına inandığını söyledi. Başkan Gürkan, Cumhuriyet Başsavcısı Alper’e yeni görevinde de başarılar diledi.  Başkan Gürkan, günün anısına Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’e vazo hediye etti. 

Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, İnönü Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik’e de veda ziyaretinde bulundu.

HSYK’nın son kararnamesi ile Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'e veda ziyaretinde bulundu. 

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper'e, Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik tarafından seramik vazo hediye edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız