SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vedat'tan 'Hatalı Gol' Özürü

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:09:42
Vedat'tan 'Hatalı Gol' Özürü
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta Yeni Malatyaspor’un kalecisi Vedat Kapurtu, yediği hatalı gol nedeniyle Malatya spor camiası ve taraftarlardan özür diledi.

Gaziosmanpaşa maçında dakika 83’de Uğur’un şutunda topu kontrol etmek isterken hatalı bir gol yiyen kaleci Vedat Kapurtu, yediği hatalı gol nedeniyle Malatyaspor camiası ve taraftarlardan özür diledi.

Tecrübeli kaleci, yaptığı hatadan dolayı 2 puan kaybettikleri öz eleştirisinde bulunarak, “Benim hatamdan dolayı 2 puan kaybettik. Futbolda böyle şansızlıklar var. Bu şansızlıklardan birini de ben yaşadım. Çok üzgünüm. Malatya spor camiası ve taraftarlarımızdan özür diliyorum” dedi.

Maçta yaşadığı şansız pozisyonu anlatırken çok üzgün olduğu görülen Vedat, “Topu blokeyle yere indirip, kontrol etmek istedim. Ama zeminin de azizliğiyle top bacak aramdan geçip, gol oldu. Dediğim gibi futbolda böyle şansızlıklar olabiliyor. Bugünde bu şansızlığı ben yaşadım” diye konuştu.

"ŞANSSIZ GOL.."

Bu arada Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, Gaziosmanpaşa karşılaşmasında şansız bir gol yiyerek, 2 puan kaybettiklerini söyledi. 

Başkan Mumcu, Yeni Malatyaspor-Gaziosmanpaşa maçının ardından stat çıkışında gazetecilere açıklamada bulundu.

Grup’ta son sırada bulunan Gaziosmanpaşa karşısında şansız bir gol yediklerini ifade eden Mumcu, "Daha önceden de bu tür şansız maçlar oynamıştık. Bu maçta bunlardan birisi oldu. 1-0 öne geçtik. Kazanabileceğimiz bir karşılaşmaydı ancak şansız bir gol yedik. Futbolda bunlar var. Ama 2 puan kaybettiğimiz için çok üzgünüz" diye konuştu.

Mumcu, Play-off iddialarının devam ettiğini kaydederek, "Gaziosmanpaşa karşısında 2 puan kaybettik. Ama genel anlamda kaybedilmiş bir şey yok. Play-off iddiamız devam ediyor. Çarşamba günü İskenderun Demirçelik Spor ile deplasmanda zorlu bir karşılaşma oynayacağız. Bu karşılaşmada puan kaybını telafi etmek istiyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız