SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vedaya Geliyordu, Kazada Öldü

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:42:36
Vedaya Geliyordu, Kazada Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya-Adıyaman Karayolu Erkenek mevkiinde Perşembe sabaha karşı 04.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren 16 yaşındaki Ahmet Demir’in, Malatya İmam Hatip Lisesi’nde öğrenci olduğu, ailesinin göçettiği Mersin’e kaydını aldırmak için Malatya’ya gelmekte iken kaza geçirdiği bildirildi.

VEDALAŞMAYA GELİYORDU

Bu arada, kazada hayatını kaybeden Ahmet Demir adlı 16 yaşındaki genç dün Malatya Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi. Ahmet Demir’in Malatya İmam Hatip Lisesi’nde 2. sınıf öğrencisi olduğu ve ailesinin 15 tatilde Mersin’e göç ettiği ve ailesiyle birlikte bu kente gittiği öğrenildi. Ahmet Demir’in eğitimini Mersin’de ailesinin yanında sürdürmek istemesi nedeniyle dün Malatya’ya gelerek hem arkadaşlarıyla vedalaşmak, hem de öğrenci nakil işlemini yaptırmak istediği belirtildi. Kazada hayatını kaybeden Demir’in ailesi duydukları acı haber üzerine yıkıldı. Demir ailesi dün Malatya’ya gelerek çocuklarını Şehir Mezarlığı'nda toprağa verdi. Demir’in İmam Hatip Lisesi’ndeki arkadaşları da acı haber üzerine büyük üzüntü yaşadılar.

1 ÖLÜ, 21 YARALI..

Jandarmanın, 1 kişinin öldüğünü, 21 kişinin de yaralandığını bildirdiği kaza, Mersin’den Malatya’ya gelmekte olan bir Malatya şirketine ait olan, Zeynal Göcüm yönetimindeki 44 NV 600 plakalı otobüsün, buzlanan yolda kayarak devrilmesi sonucu meydana gelmişti.

Kazada yaralanan yolculardan 15'inin adları şöyleydi:

Fatma Bakırhan (41), Sebahat Deveci (56), Nazım (40) ve Sultan Koç (69) Turgut Özal Tıp Merkezine, Mustafa Ataş (65), Selaha Erberk (56), Muhammet Salih Çobanoğlu (30), Yunus Çırak (31), Doğan Akbaş (43), Bayram İspir (60), Fatey Beğre (59), Halime Yasemin Çakır (45), Mustafa İspir (51),  Hatice Sevinç Tekin (64) ve Hakan Budak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız