SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Vefalarını Gösterdiler"

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Park AVM'de gerçekleştirinen Memleket Havası etkinliklerinde, Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesi dört gün süreyle tanıtım yapacak. 
 
Battalgazi ve Arapgir ilçelerinden sonra düzenlenen Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinin tanıtım günleri Gölbaşı Kaymakamlığı ile Gölbaşı Belediyesi'nin ortak organizasyonu  ile yapıldı. Etkinlikte, Gölbaşı Günleri'nde ilçenin tarihi, kültürel ve sanatsal yönlerinin tanıtımı amaçlanıyor.
 
"FARKLI BİR DUYGU" 
 
Malatyalı olan Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan  yaptığı konuşmada, çok farklı bir duygu yaşadığını söyleyerek, Malatyalı olmaktan ve Gölbaşı'nda Kaymakam olarak görev yapmaktan mutlu olduğunu ifade etti. 
 
"VEFALARINI GÖSTERDİLER"
 
Gölbaşı'nın ilçe olmadan önce Malatya'ya bağlı olduğunu söyleyen Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, "1958 yılında ilçe olunca Adıyaman'a bağlandı. Malatyalılar ne kadar vefalı olduğunu gösterdi. Malatya bizi bağrına bastı, kucağını aştı. Kültür ve geleneklerimiz aynı. Gölbaşı'ndan günlük 50'den fazla minibüs, Gölbaşılı hemşehrilerimizi Malatya'ya taşıyor. Malatya ile ticaret bağlarımız çok sıkı" diye konuştu.
 
Tanıtım günleri açılışında halk oyunu gösterileri yapılırken, ilçeni damak tadı yemeklerde gelen misafirlere ikram edildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız