SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Vekil Çıkarabilirdik Ama.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:20:12
A- A+ PAYLAŞ

7 Haziran seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından Malatya’daki seçimleri değerlendiren HDP İl Eş Başkanı Hasan Şahin (ortadaki), “Türkiye büyük bir seçimi kazasız belasız atlattı” dedi. 

Parti binasında düzenlenen değerlendirme toplantısında, 7 Haziran genel seçimleri hakkında konuşan il eş Başkanı Şahin, “Dünyanın hiçbir yerinde görülmemiştir, muhalefet partilerinin muhalefet partilerini karaladıkları ama maalesef biz bunu da yaşadık. Türkiye genelinde partimize yönelik 170’in üzerinde saldırı oldu. En son saldırı Diyarbakır’daydı. Arkadaşlarımızın sağduyusu belki de Türkiye’yi kanlı bir senaryonun içine çekecek bir provokasyonu önledi” dedi.

Bu seçimlerde Başkanlık sisteminin de rafa kalktığını söyleyen Şahin, “Seçim sonuçlarının ardından nasıl bir tablo çıkacağını ilerleyen günlerde göreceğiz” diye konuştu. 

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Malatya’da da saldırılara uğradıklarını ifade eden Şahin, “Biz Malatya’da vekil çıkarabilirdik ama yine söylediğim gibi Türkiye genelindeki karalama kampanyalarının en yoğunu Malatya’da oldu. Son bir hafta içerisinde partimize yönelik bizim hiçbir zaman söylemediğimiz, hiçbir zaman düşünmediğimiz söylemler üzerinden halka bunları vermeleri siyasi etik açısından kesinlikle kabul etmediğimiz ve yanlış bulduğumuz bir tabloydu” diye konuştu.

Şahin, bu akşam Paşaköşkü Mahallesi’nde seçim bürosunun bulunduğu noktada ise kutlamalar yapacakları açıkladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız