SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vekil Görevliyi Dövmeye Kalkıştı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:19:15
Vekil Görevliyi Dövmeye Kalkıştı
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya 24. Dönem Milletvekilli ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Şahin sandık görevlisiyle tartıştı ve dövmeye kalkıştı.

Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, 07.45 sıralarında Malatya Gazi İlkokulu'nu gezerken, 1247 nolu sandığa geldi. İddiaya göre, 1247 nolu sandığa AKP'den hem asil hem de yedek listede olan isimlerin gelmemesi nedeniyle, dışarından birisinin sandıkta görevlendirilmesi istendi. Sandık  görevlisi ise, mevcutta 4 kişinin olduğundan dolayı buna ihtiyaç olmadığını ve görevlendirilmek istenen kişinin yedek listede isminin yer almadığını savundu. Bunun üzerine AKP Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin ile sandık görevlisi arasında tartışma yaşandı. 

Milletvekili Adayı Şahin, 'Size söz düşmez muhatabım değilsiniz" dedi. Sandık görevlisi de aynı şekilde 'Sizde benim muhatabım değilsiniz" dedi. Şahin, "edepli olun' deyince, sandık görevlisi de, 'Ben gayet terbiyeliyim, siz terbiyesizlik yapıyorsunuz' dedi. Şahin, bunun üzerine elini kadın görevliye vurmak üzere havaya kaldırınca tartışma kavgaya dönüştü. Araya sandık görevlileri ile polislerin girmesiyle kavga büyümeden önlendi. 

Yaşanan olay saniye saniye bir vatandaş tarafından cep telefonuna kaydedildi ve çeşitli yaygın basın organlarında tüm ayrıntılarıyla yayınlandı.

VEKİLİN AÇIKLAMASI..

Sandık görevlisiyle yaşadığı olayla ilgili açıklamada bulunan Şahin, "07.45 sıralarında Gazi İlkokulu'nda görevimizi yaptığımız esnada, içeriye giren evladım yaşındaki bir bayan 'dışarı' dedi. Ben sandık başkanı ile konuşurken, agresif bir tavırla 'Ne 15 kişiyle geliyorsunuz, dışarı çıkın' dedi. Bende, 'Biz görevimizi yapıyoruz' dedim. O da tekrara 'çıkın dışarı' dedi. Bayan olduğu için sesimi çıkarmadım ve 'muhatabım değilsin' dedim" ifadelerini kullandı.

Şahin, tartışma yaşadığı bayana  'edepli ol' dediğini ancak bayanın kendisine, 'ben gayet terbiyeliyim, siz terbiyesizlik yapıyorsunuz' dedi. Bende 'çek git' dedim ve dışarı yöneldim ancak bayanı susturamadılar. Daha sonra oradan bir kaç kişiye konuyu anlatınca bizden özür dilediler. Planlı, programlı bir şey. Görevimizi yapmaya çalışırken engellemeye çalıştılar" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız