SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Vekil Olarak Hizmet Edeceğiz'

A- A+ PAYLAŞ

Avukat olan Belediye Başkanı Cemal Akın'ı, Baro başkanı Selahattin Sarıoğlu ve yöneticiler ile eski belediye başkanı Avukat Seyhan Semercioğlu makamında ziyaret ettiler. Akın, görevi bitince yeniden baroya döneceğini ve hukuki yardım isteyen vatandaşlara vekil olarak hizmet edeceğini söyledi.

Ziyarete ilişkin Belediye Basın Bürosu bülteni şöyle:

"Malatya Barosu Başkanı Av.Selahattin Sarıoğlu, beraberinde Belediye eski Başkanlarından Av. Seyhan Semercioğlu ve Baro yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı H.Cemal Akın’a ziyarette bulundu.

12 Mart Perşembe günü gerçekleşen ziyaret sırasında Belediye Başkanı H.Cemal Akın’ın göreve geldiği 2004 yılından beri çok başarılı çalışmalar yaptığını belirten Baro Başkanı Av. Selahattin Sarıoğlu, “Kendisi Malatya Baromuzun seçkin ve saygın bir üyesidir. Bu bizim için çok önemlidir. Kendileri Belediye Başkanı olarak Baromuzu en üst düzeyde gurur verecek şekilde temsil etmişlerdir. Kendilerine Malatya’ya yaptıkları bu hizmetlerden ve Baromuzun adını duyurmalarından dolayı teşekkürlerimizi bildirmek üzere buraya gelmiş bulunuyoruz. Ayrıca kendilerine bundan sonraki yaşamlarında başarılar ve mutluluklar diliyoruz. Baromuza geldiklerinde kendilerini bağrımıza basacağımızı belirtmek istiyorum” dedi.

Meslektaşlarının ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı H.Cemal Akın ise Malatya Barosu ziyaretinin kendisini fevkalade duygulandırdığını belirterek, “Bugün benim en mutlu günlerimden birisi, Değerli Başkanımızın bu ziyaretleri bana moral vermiştir. 2004 yılında Malatya Barosundan ayrıldım ve Belediye Başkanlığı görevine başladım. Belediye Başkanlığı görevimiz bitince tekrar Malatya Barosuna dönecek ve yine vekil olarak, bizden hukuki yardım isteyen kardeşlerimize yardımda bulunacağız” şeklinde konuştu.

Baro Başkanı Sarıoğlu, ziyaret sırasında Başkan Akın’a bir demek çiçek verdi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız