SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vekil Oldu "Ömer Ağa"..

A- A+ PAYLAŞ
Darende'de  Kavun Yarışması yapıldı. Etkinliklere AKP Malatya milletvekili Ömer Faruk Öz, Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt, AKP  il başkanı Bülent Tüfenkçi, Irmaklı Köyü Derneği Başkanı Metin Gökduman ile çok sayıda davetli katıldı. Milletvekili Ömer Faruk Öz, köy ağası seçildi.
 
Milletvekili Öz yaptığı konuşmada,  "Üretici olursa üretim de olur ve dolayısıyla istihdam da olur. AK Parti iktidarı olarak insanımıza iş ve aş sağlanması için çaba gösteriyoruz" dedi. 
 
Bu yıl üçüncüsü düzenlenen yarışmayla ilgili olarak konuşan Irmaklı Köyü Derneği Başkanı Metin Gökduman, kavun yarışmasındaki amacın kavun üretiminin arttırılmasının yanı sıra birlik ve beralerliği pekiştirmek olduğunu söyledi. 
 
25 üreticinin katıldığı kavun yarışmasında birinci Cuma Uğraş, ikinci Halil Yılmaz üçüncü Kemal Mecit isimli üreticiler oldu. 
 
Yarışma sonrasında Irmaklı Hantoros Kalesi eteğinde Tohma Çayı üzerine yaptırılan köprünün açılışı yapıldı. Açılış sırasında köylüler, ulaşımın rahat sağlanması için bir köprü daha yapılması taleplerini Milletvekili Ömer Faruk Öz'e bildirdi. Öz, konuyu İl Özel İdaresi'ne incelettireceğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız