SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Vekil Olduğunuzu Unutmayın, Çalışın''

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Ömer Ekici, Malatya milletvekillerine seslenerek, vekilliklerini unutmamalarını ve ilin sorunlarına çözüm bulmalarını istedi.

Parti il binasında düzenlediği basın toplantısında açıklamalar yapan MHP İl Başkanı Ömer Ekici, "3 yıl öncesine nazaran, her gün biraz daha yoksulluğa ve mağduriyete itilen Malatyalılar, bu geçen süre zarfında, siyasi kadrolaşma dışında hiçbir hizmet alamadı. Mevcut bölge müdürlüklerinin başka illere gitmesi, diğer taraftan kamu kurumlarının bir bir kapatılması, arazilerin siyasi rant olarak kullanma amaçlı birilerine peşkeş çekilmesine göz yumulmuştur" dedi.

Milletvekillerini, bir an önce vekil olduklarının bilinciyle Malatya'nın sorunlarını çözmek için çaba göstermeye davet eden Ekici, "Malatya için hayati önem arz eden kayısı ve sorunlarına çözüm bulunmalı. Rekolte fazlalığı ve fiyat düşüklüğü nedeniyle perişan olan kayısı üreticilerinin alın terini karşılayacak fiyat için çaba gösterilmeli. Kayısı üreticisine sahip çıkılmalı" diye konuştu.

Ekici, Başbakanın bir grup "sözde aydın"la yaptığı görüşmenin ardından Diyarbakır'a gidip, "Devlet hata yapmıştır, bu ülkede Kürt sorunu vardır" sözleriyle Türk milletini endişeye sevk ettiğini, bölücü örgüt yandaşlarına ise cesaret verdiğini öne sürdü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız