SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vekil Organizasyonu!

A- A+ PAYLAŞ

AKP Milletvekili Mehmet Şahin’in organize ettiği belirtilen Almanya gezisine, Malatya’daki bazı basın kuruluşlarının temsilcileri ile AKP Kadın Kolları yöneticileri katıldılar.

Kanal Malatya TV Sahibi Abuzer Aydın, Kanal Malatya Genel Yayın Yönetmeni Murat Çolak, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı ve Hakimiyet Gazetesi sahibi Kemal Deniz, Malatya Gazeteciler Derneği Başkanı Orhan Çekin ile AKP Malatya Kadın Kolları Teşkilatı Başkanı Emine Akkurt ve yardımcısı Esra Altaş’tan oluşan davetli grubunun Almanya’da ilk olarak Mannheim’deki Avrupa Malatyalılar Derneği genel merkezini ziyaret ettikleri bildirildi.

Malatya’dan gelenlerle konuşan dernek başkanı Murat Alabaş, Malatya için yapılacak her iyi şeyin altına imza atacaklarını, ama Malatya’yı temsil etmeyen “sözde” bazı Malatya milletvekillerinin kendilerini de temsil edemeyeceğini, kendilerinin herhangi bir tayin, ihale, ruhsat vs. gibi milletvekillerine götürecek işleri olmadığını söyledi. Alabaş, “Avrupa’daki Malatyalıların başta hava limanı, direkt uçuşlar, hastaneler, yeni parklar, Avrupa’da yaşayan Fransa, Belçika, Hollanda dahil çift pasaportu olan 80 bin-90 binler civarındaki, siyasilerin de unuttukları Malatyalılar olarak Malatya’yı yakınen takip ediyoruz. Buradaki herkesin Malatya’da da oyu olduğunu bilmeliler.” diye konuştu.

Alabaş, kendisinin Kurban Bayramı’nda Malatya’da olacağını, AKP milletvekilleri ile istedikleri televizyon ve programda, Türkiye ve Malatya ile ilgili konuları konuşabileceklerini, gelenlere anlattı.

Geziye katılan bir kısım basın mensubu ve AKP’lilerin, Köln Derneği’ni de ziyaret edecekleri öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız