SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vekil Öz'ü Şaşırttı..!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından yeni düzenlenen kavşağa konulan heykel, AKP Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz'ü şaşırttı.

Malatya Belediyesi'nin İnönü Üniversitesi ile birlikte düzenlediği Uluslararası Heykel Sempozyumu'nda yapılan heykellerden 'Ana Kucağı' adlı heykel, yeniden düzenlenen Adliye binası ile Maliye binasının yanındaki kavşağa konuldu. Malatya Barosu'nu ziyareti sırasında heykel konusunu gündeme getiren Milletvekili Öz, "Adliyenin çevre düzenini belediye başkanımıza aktaracağım. Ancak ben buraya gelirken bir heykel gördüm. O heykelin ne olduğuna ben bir anlam veremedim. İlk önce belediye başkanımıza o heykelin ne anlama geldiğini soracağım" dedi.

Heykelin isminin 'Ana Kucağı' olduğunu öğrenen Öz, "Ana kucağı taş olmaz. Ana kucağı merhametli olur, yumuşak olur, pamuk gibi olur. Taştan hiç ana kucağı olur mu? Ne yapıldığını da anlamak gerekiyor" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız