SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vekilden Aday Adaylarına..

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve milletvekili aday adayı Ali Osman Başkurt, partinin halen Ankara'da mülakat için bulunan aday adaylarına TBMM Lokantası'nda bir akşam yemeği verdi. Yemeğe katılanlar, meclis önünde bir de toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Başkurt'un yemeğine, AKP'nin il başkanı Ahmet Çakır'ın yanı sıra, parti genel merkezindeki mülakat için Ankara'da bulunan aday adaylarının önemli bir bölümü katıldı.

Başkurt, yemekteki konuşmasında, "“Bugün burada aday adayı arkadaşlarımız arasındaki birlik ve beraberliği görünce inanın çok sevindim. Aday adaylığı sürecinde adaylar arasında hiçbir gerginlik yaşanmamakta, süreç gayet güzel işlemektedir. Bizler yol arkadaşlarıyız. İçimizden sadece yedi arkadaşımız Malatya’mızı temsil etmek için aday olabilecektir. Bu yedi adayın kim olduğu hiç önemli değil. Önemli olan, İliyle alakalı, halkıyla alakalı, seçildikten sonra seçmenlerine arkasını dönmeyecek adam gibi adam, yedi kişinin aday listesine girmesidir. İnanıyorum ki burada bulunan arkadaşlarımın hepsi de bu işi layıkıyla yapacaklardır. Seçilemeyen arkadaşlarımıza düşen görev de yine canla başla çalışmak olmalıdır. Ben burada sizin huzurunuzda söz veriyorum eğer o yedi kişinin içerisinde ismim olmazsa yine de partim için çalışmaya devam edeceğim. Birbirimizi rakip olarak görmemeliyiz. Bizim asıl rakibimiz diğer partilerdir." dedi.

AKP il başkanı Çakır da, yemeğin birlik ve beraberliğe katkı sağladığını, 22 Temmuz seçimlerinden sonra da devam edeceğine inandığını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız