SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vekilden Hilmioğlu Tepkisi

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:32:11
Vekilden Hilmioğlu Tepkisi
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, "10 yıllık iktidarımız boyunca vesayet sisteminin bitirilmesi için gösterdiğimiz gayrete karşın muhalefet partileri şu an yargı karşısında olan ve vesayet rejiminin sürmesi için gayret gösteren askeri ve sivil bürokrasinin yanında yer almıştır" dedi. 

Milletvekili Şahin, partililerle birlikte merkeze bağlı Orduzu beldesini ziyaret etti. Şahin, burada yaptığı konuşmada, muhalefet partilerini eleştirerek şöyle konuştu: "Ana muhalefet partisi ve yereldeki milletvekilleri de dahil olmak üzere gidip Ergenekon davasında, Sarıkızda, Eldivende, Balyoz'da, Kafes'te yargının içeri almış olduğu insanlara destek veriyorlar. Ana muhalefet partisinin genel başkanı diyor ki 'ben Ergenekon örgütünü arıyorum nerede? Gidip üye olayım'. Bunu istihzaya alıyorlardı. Daha önce istihzaya almış oldukları bu örgütlerin şu an zanlısı olan insanlar da bu boru parçası, bu ıslak imza değil, paçavra diyorlardı. Ama onlarla ilgili bilgi ve belgeler toplandığı halde bunlar ne yaptı. Onların içerisinde aktif rol alan aktörlerini kendi listelerinden milletvekili yaparak kurtarmaya çalıştılar. Biz ise her zaman için Hakk'ın, adaletin ve hukukun ihya edilmesi için vatandaşımızın bu konudaki beklentilerine cevap verebilmek için elimizden gelen her desteği veriyoruz. Onlara rağmen vatandaşımızla beraber olduk.”

Şahin, Ergenekon terör örgütü üyesi olmakla suçlanan Fatih Hilmioğlu'nun yargısız infaza tabi tutulduğunu iddia edenlerin 28 Şubat sürecinde zulmü görenlere kayıtsız kaldığını söyledi. Şahin, konuşmasında, 1997'lerde bu ülkenin bu şehrin güzelim üniversitesinde başörtülü kız öğrencilerin süründürüldüğünü belirterek "Onların nizamiye kapısından içeri girmelerine dahi tahammül edemediler. Oradaki üniversitede mütedeyyin insanlar namaz kıldığı için, hanımının başı örtülü olduğu için, oruç tuttuğu için zulüm gördü. CHP o dönemde nerelerdeydi?"

Milletvekili Şahin, Suriye'de yaşanan zulme de dikkat çekerek, Başbakan'ın geçmişte dostane ilişkiler kurmuş olsa bile eğer halkına zulmediyorsa, kan döküyorsa, kim olursa olsun onun karşısında durduğunu söyledi.

Muhalefet partilerinin Suriye'de akan kana, bebeklerin öldürülmesine, zulme karşı duramadıklarını söyleyen Mustafa Şahin, bunların diktatör Esad'ın yanında yer aldıklarını kaydetti. Bu tür melanetli işlere bulaşanlara halkın sandıkta gereken dersi verdiğini anlatan Şahin, halkımız muhalefetin dününü ve bugününü masaya yatırdığında muhalefete notunu verdiğini ve 2014'te de bir önceki seçimlerde aldıkları desteği dahi alamayacaklarını söyledi.

Şahin ve beraberindeki heyet Orduzu Belediye Başkanı Cumali Ekin ve muhtarlarla bir araya gelerek beldenin sorunları hakkında bilgi aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumali Ekin, şöyle konuştu: “Çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyoruz. Alt yapı çalışmaları ve asfaltlama çalışmalarını sayın vekilimiz ve il belediye başkanımızın desteğiyle yaptık. Bu anlamda sayın vekilimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.“

Şahin ve beraberindeki heyet, Orduzu'da yapımı devam eden gasilhane inşaatındaki çalışmaları inceleyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız