SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vekilden İlginç Sözler

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:19:03
Vekilden İlginç Sözler
A- A+ PAYLAŞ
AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Hala 28 Şubat’ın ayak izlerinin devam ettiği bir üniversite görmekteyiz” dedi. 
 
AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Emeksiz esnafını ziyaret etti. Emeksiz esnafının sıkıntılarını dertlerini dinlemek için esnafımızı ziyaret ettiklerini belirten Milletvekili Şahin, “1 Temmuz itibari ile yasama çalışmalarımız Ankara’da sona erdi. Yoğun bir dönem geçirdik. 1 Temmuz ile 1 Ekim arasında eğer olağan bir durum olmadığı müddetçe ilimizdeyiz. Bugünkü ziyaretimiz ise hem esnafımızı ziyaret etmek hem de esnafımızın bize iletmek istediği talep ve sıkıntılar olabilir, bunları bire bir takip etmeye çalışıyoruz” dedi.
 
Geçtiğimiz günlerde Suriye’nin düşürdüğü uçakta şehit olan subaylarımız böyle bir menfur saldırı sonucu kaybetmemiz üzücüdür diyerek, “Malatyalılar olarak gurur duyduğumuz iftihar ettiğimiz kurumun güzide evlatlarını kaybetmenin acısı içerisindeyken geçen Cuma günü Başta Başbakan, Meclis Başkanımız, Genelkurmay Başkanımız ve Kuvvet Komutanlarımız başta olmak üzere bakanlarımızla beraber gerçekleşen cenaze töreninde uğurladık. Suriye’deki iç savaşta başta hükümetimiz olmak üzere yapılan Arap dünyası içerisinde Arap Baharı diye adlandırılan gelişmeler içerisinde elbette ki diktatörlerin sonlarından bir tanesi de Esad’la alakalıydı. Halkın göstermiş olduğu bu direnç karşısında çok zalimane bir şekilde kendi halkı üzerinde kullanılmadık bomba bırakmayarak ve kendi halkına silah doğrultan ender diktatörlerden bir tanesidir” şeklinde konuştu.
 
ÜNİVERSİTEYE ELEŞTİRİ
Basın mensuplarının sorularını da cevaplandıran Milletvekili Şahin, bir basın mensubunun İnönü Üniversitesi Rektörlüğüne tekrar Prof. Dr. Cemil Çelik’in atanması sorusuna Milletvekili Şahin, “Demokratik kurallar içerisinde bir takım kurumlarımızın yapmış olduğu çalışmalar içerisinde yapılan bir seçim var. Seçimle beraber 1’inci sırada bulunan arkadaşımızı Cumhurbaşkanımız atadı. Elbette hak eden kimse başta üniversite camiasından oy kullananlar için oylarının rengine saygı gösteririz. Hayırlı olsun diyeceğiz. Gönül ister ki demokratik hukuk devletinin işlemiş olduğu bir ülkedeyiz, bugüne kadar bu şehir Üniversiteden çok çekti. Üniversite ile halk barışık olmadı. Beklentimiz inşallah bundan sonra geriye kalan 4 yıllık süre içerisinde hala 28 Şubat’ın ayak izlerinin devam ettiği bir Üniversite görmekteyiz. Artık Türkiye Cumhuriyeti demokratik hukuk kuralları içerisinde idare edilen bir yönetim anlayışı ile hükmediliyor. 28 Şubatlar, Darbeler, Ergenekonlar buna benzer bir takım kirli oyunların tezgahlanmayacağı bir sürece girdik. Üniversitemizin daha iyi bir noktaya gelmesini temenni ediyorum. Gelen rektörümüz kim olursa olsun bizim hayırlı olsundan başka bir şey deme şansımız yoktur” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız