SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vekilden Kayısılı Karşılama

A- A+ PAYLAŞ
Malatya'nın dünyaca meşhur kuru kayısısı Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) bahçesinde ikram edildi.
 
AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin'in basın birimi tarafından medya organlarına gönderilen yazı ve fotoğraflarda, dünyaca ünlü olan Malatya kayısımızın tanıtımını bu sefer çok farklı ve dikkatleri üzerine çekecek şekilde yapan milletvekilimiz Mustafa Şahin Türkiye' de iç tüketimin artması için yaptığı bu çalışmaya görsel ve yazılı medya büyük bir yer verdi. 
 
Türkiye haritasının büyük bir bölümünü gün kurusu kayısısı ile kalan kısmının ise sarı kayısı ile kapatılırken Dünya Kayısı Başkenti olan Malatya'nın üstü açık bırakıldı. Haritanın üzerine Türkiye'de iç tüketimi arttırmak için" Türkiye bu tadı çok sevdi" diye bir ifade yer aldı. Malatya'nın yerel kıyafetleriyle iki minik kızımızın sunumuyla Millet meclisinde önce basın mensuplarının büroları teker teker ziyaret edilerek kayısı ikram edildi. Basın Mensupları yapılan bu farklı ziyarete yoğun ilgi
gösterdiler " denildi. 
 
Televizyonlara canlı yayın ile de konuk olan milletvekili Şahin'in, milletvekili kulislerinde, İktidar ve muhalefet milletvekillerine, Bakanlara, Genelkurmay Başkanına ve Kuvvet Komutanlarına Kayısı ikram ederek kayısının tanıtımına büyük bir katkıda bulundu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız