SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vekilden Mera Uyarısı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:50:23
Vekilden Mera Uyarısı
A- A+ PAYLAŞ
AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, meraların kiraya verilmesi uygulamalarında, “Seçilmiş olan bürokratlar da olsa atanmış olan bürokratlar da olsa mutlaka icraatlarını insanların memnuniyeti üzerine yapmaları gerekir” dedi.
 
AKP İl Başkanlığında düzenlenen Halk Günü öncesinde basın toplantısı düzenleyen Milletvekili Mustafa Şahin, Doğanşehir ilçesinin Reşadiye köyünde, vatandaşların geçtiğimiz günlerde meranın kiraya verilmesine tepki olarak yaptığı yol kesme eylemi hakkında değerlendirmede bulundu.
 
Şahin, “Köylülerimizin haksızlığa uğramasına şiddetle karşıyız. Reşadiye köyünün merkezinde kalan 310 dönümlük bir kısmının, köylülerimizin hayvanlarını bıraktıklarında ilk uğrak yerleri olan o yerlerin yine köylülerimizin kullanımına bırakılmasından yanayız" diye konuştu.
 
Köylülerin ve köy muhtarının kendisini aradığını belirten Şahin, "Bununla alakalı olarak İçişleri Bakanımızı aradım ancak ulaşamadım. İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Sayın Osman Güneş’e ulaştım ve kendilerine buradaki durumu anlattım. Valimizle görüştük. Burada hiçbir arkadaşımızın köylülerimizi rahatsız edecek bir icraatı uygulamaya lükslerinin olmadığını ifade etmek istiyorum. Burada bir sıkıntı varsa, valimiz ve diğer ilgililer üstesinden gelirler diye düşünüyorum. Ancak köylülerimizin kullanmadığı meraların ekonomiye kazandırılması için çalışma yapılması gerektiğini de düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
 
Bir basın mensubunun, “Yanlış yapan bürokratlara tahammül edebiliyor musunuz?” sorusunu, “Yanlışları varsa düzeltmek istiyoruz. Tahammül edeceğiz. Bürokrasiyi biz yönlendirmiyoruz. Seçilmiş olan bürokratlar da olsa atanmış olan bürokratlar da olsa mutlaka icraatlarını insanların memnuniyeti üzerine yapmaları gerekir" diye cevaplayan Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"Yani biz orada bir insana 310 dönüm yer verirken, bir kişinin memnuniyeti ile oradaki yüzlerce vatandaşımızı rahatsız ediyorsak bundan geri adım atmamız gerekir. Bununla ilgili yapmış olduğumuz düzenlemeyi gözden geçirmemiz gerekir diye düşünüyorum.”
 
Basın toplantısında terör örgütü PKK’ya tepki göstererek bu örgütün şiddet, kandan ve kinden beslendiğini belirten Şahin, 27 Mayıs darbesinin yıl dönümü olduğunu ve o dönemde insanlık onurunun ayaklar altına alındığını, şiddetin devlet eliyle meşru gösterildiğini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız