SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vekilden Teşekkür Gezisi

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:24:03
Vekilden Teşekkür Gezisi
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında esnaf ziyaretinde bulunan AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, seçimde alınan sonuç için teşekkür etti. 

Beraberinde AKP Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı İdris Boztaş, AKP İl Başkan Yardımcısı Nuh Boyraz ile birlikte esnaf ziyaretinde bulunan Milletvekili Çalık, “Cumhurbaşkanlığı seçiminde Malatya’da önemli bir destek aldık. Tüm Malatyalılara ve hemşerilerime teşekkür ediyorum. Malatya yine kendisine yakışanı yaptı. Milletin adamını cumhurbaşkanı yaptı” dedi.

Çalık, şöyle konuştu:

"Malatyalı hemşerilerim, Cumhurbaşkanı adayına sahip çıkarak yine yüzde 70 gibi rekor bir oyla milletin adamı olan Recep Tayyip Erdoğan’ı köşke taşımıştır. Malatya halkı, her zaman olduğu gibi kendi iradesine, kendi geleceğine ve birlik beraberliğine sahip çıkarak kendisini ülkesinin ve milletinin hizmetine adayan Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmuştur.

Şunu iyi biliyoruz ki, biz bugün sadece Türkiye’ye Cumhurbaşkanı seçmedik, aynı zamanda; Gazze’de, Kudüs'te, Myanmar’da, Somali’de Doğu Türkistan’da, Suriye’de, Irak’ta, Musul’da, Kerkük’te ve dünyanın her noktasında zulüm ve eziyet gören tüm Müslümanlar için önemli bir tercih yaptık.

Ülkemizin, milletimizin ve gençlerimizin geleceği için, tüm insanlık için siyasette, ekonomide güven ve istikrarın devamı için tavrımızı ortaya koyduk ve oyumuzu Erdoğan’dan yana kullandık. 

Seçim sürecinde emeği geçen Milletvekili arkadaşlarımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, AK Parti İl başkanımıza, İlçe başkanlarımıza, İlçe Belediye Başkanlarımıza, İl-ilçe kadın ve gençlik kollarımıza, sandık kurullarımızda görevli üye ve müşahitlerimize AK Kadrolarıma teşekkür ediyorum.

Sayın Valimiz basta olmak üzere, Emniyet müdürümüz ve teşkilatına, Yargı teşkilatında görev yapan arkadaşlarımıza, İl Jandarma komutanımız ve teşkilatlarına, basın mensuplarımıza, sivil toplum kuruluşlarımızın değerli üyelerine, muhtarlarımıza, esnaflarımıza ve desteklerini bizden eksik etmeyen, tüm gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Malatya'da yaşayan ve vatandaşlık görevini yerine getirerek, sandıkta oylarını kullanan hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum.

12. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bu büyük zaferinin; Malatyamıza, ülkemize, milletimize, coğrafyamıza ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız