SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vekile Ağaç Kesimi Sitemi

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:42:44
Vekile Ağaç Kesimi Sitemi
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Seçimden seçime değil, her zaman halkımızın içindeyiz ve ziyaretlerimizi sürdürüyoruz” dedi. 

Beraberinde, Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Cemil Çolak, AKP il başkan yardımcıları Murat Turgut ve Selim Çağlar ve parti yöneticileriyle birlikte Bakırcılar Çarşısı’nı ziyaret ederek, esnafı sorunlarını dinleyen milletvekili Mustafa Şahin, belediyenin Bakırcılar Çarşısı’ndaki düzenlemesini de yerinde gördü.

Esnafı gezerken alış veriş yapan ve Bursa’dan geldiğini söyleyen Tülay Göktaş , “Anneannem Malatyalı olduğu için Malatya’ya ziyarete geldim. Daha önceki yıllarda da gelip gidiyorum. Ancak, yeşil meyve ağaçlarını kesilip yüksek katlı binalar yapılması beni üzdü” dedi.

Bakırcılar Çarşısı esnaflarından Murat Çelik ve Bayram Sevim ise, belediyenin Bakırcılar Çarşısı’nı düzenlerken, dükkanların önünde kemer yaparak iş yerlerinin daraltıldığından şikayetçi oldular.

Nurettin Beyazıt ise yapılan uygulamadan memnun olduklarını ifade etti.

Esnafı ziyaretle ilgili değerlendirmede bulunan Milletvekili Mustafa Şahin, ”Milletimizde yanlış bir algı vardı. Bu hükümet büyük alış veriş merkezlerini teşvik ediyor diye. Bakın burada, esnaflarımızın yeri düzenleniyor ve güzel bir görünüme kavuşacak. Burası bitince, açık hava alış veriş merkezi durumuna gelecek. 50-60 yıldır buraya bir şey yapılmamış. Yağmur ve güneşten korunması için güzel çalışmalar yapılmış. Yanılmıyorsam, belediye buraya 2,5 milyon TL’den daha fazla harcıyor” ifadelerini kullandı.

Her nimetin bir külfeti olduğunu, bu çalışma döneminde esnafların sıkıntı çekebileceğini ancak sonunun iyi olacağını söyleyen Şahin, bazı esnafların ‘seçim yaklaşıyor, vekiller gelmeye başladı’ sözüne tepki gösterip, “El insaf. Bütün milletvekilleri olarak her zaman vatandaş ve esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. “Seçimden seçime değil, her zaman halkımızın içindeyiz ve ziyaretlerimizi sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Cemil Çolak ise, burasının adeta açık alış veriş merkezi haline geleceğini ifade ederek, “Burası Malatya’mızın en güzel çarşısı haline gelecektir” dedi.

Çolak, “Demir doğramacı esnaflarımıza sanayide yer verildi. İmalat yapan, sıhhi tesisatçılar, tenekeciler ve sobacılar da sizlerin aracılığıyla bunlara da yer verilmesini talep ediyoruz. Yeni yerlerinde imalat, burada ise satışlarını yaparlar” şeklinde taleplerini iletti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız