SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vekile Destek Sözü

A- A+ PAYLAŞ

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili ve 24.dönem milletvekili adayı Ömer Faruk Öz, beraberinde Adıyaman Belediye Başkanı M.Necip Büyükaslan, Rişvanlılar Derneği Genel Başkanı Ali Avcı ile birlikte Aşiretinin Adıyaman ve Şanlıurfa illerindeki temsilcileriyle birlikte Malatya'daki Adıyamanlılar ve Rişvan Aşireti Derneği'ni ayrı ayrı ziyaret ettiler.

AKP Milletvekili Ömer Faruk Öz ziyaret esnasında yaptığı konuşmada Adıyamanlılar ve Rişvan aşiretine mensup kişilerin ülke kalkınmasına büyük emekleri olduğunu söyledi.

Adıyaman Belediye Başkanı M.Necip Büyükaslan'da konuşmasında Malatya'daki hemşehrilerini Malatya'daki ziyaret etmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Rişvanlılar Derneği 2. Başkanı Dr.Ali Yalçın, milletvekilli Öz ve beraberindekilerin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek "Dernek olarak hizmetlerimizi yerine getirirken siyasetçilerimizin desteğini görmekteyiz. AK Parti iktidarı döneminde önemli hizmetlere imza atıldı. Önümüzdeki dönemde de büyük hedeflere ulaşılacağına inanıyoruz" dedi.

Malatya Adıyamanlılar Dernek Başkanı Melik Demirbay, dernek olarak Malatya'ya gelen Adıyamanlı öğrenci, hasta ve yardıma muhtaç hemşehrilerinin sorunlarıyla yakından ilgilendiğinin altını çizerek 'Sayın Milletvekilimiz ve beraberindekilerin derneğimizi ziyaretleri bizi oldukça duygulandırmıştır. Dernek olarak milletvekilimiz Sayın Öz ve Belediye Başkanımız Sayın Büyükaslan ile bölgemizin önemli aşiretlerinden Rişvan aşiretinin önde gelen kanaat önderlerini derneğimizde görmek, bizlerin hemşehrilerimize karşı duyarlılığını artırmıştır" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız