SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vekile Otopsi Şikayeti!

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:05:03
Vekile Otopsi Şikayeti!
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve beraberindekiler, Doğanşehir ilçesine bağlı köy ve beldeleri gezerek vatandaşların sorunlarını dinledi. Milletvekili Mustafa Şahin’in ziyaretlerine, Adalet ve Kalkınma Partisi il teşkilatında yönetici Doğanşehir ilçesi sorumluları Nurettin Sert, Abuzer Karakaya, Ali Çavuş ve partiler katılırken, Doğanşehir İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Yalçın Eştürk ve AKP Erkenek Belde Başkanı Rüstem Çatı, Polat Belediye Başkanı Hasan Orman, Söğüt Belediye Başkanı Mesut Sülü, Sürgü Belediye Başkanı Faruk Taşdemir, Kurucaova Belediye Başkanı Mehmet Karakaş, Gövdeli Belediye Başkanı Mehmet Bayram ve il genel meclisi üyeleri katıldı.

"Ciğerimi Kestiler Sanki"

İlk olarak Günedoğru köyünü ziyaret ederek kahvehanede toplanan vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Şahin, köylülerin sorunlarını dinleyip vatandaşlardan gelen sorulara cevap verdi. İletilen sorunları not alan Şahin, burada bir vatandaşın "Kızım yıldırım çarpması sonucu hayatını kaybetti. Doktor yıldırım çarpması sonucu öldüğüne ilişkin rapor verdi. Ancak adli tıp ben karşı çıkmama rağmen kızımın cesedini elektrikli testere ile kestiler. Benim ciğerimi kestiler sanki. Buna karşı çıktım, beni dinlemediler. Bundan sonra ailenin onayı olmadan otopsi yapılmasın" demesi üzerine Şahin, "Bu konuda yasalar böyle. Acınızı anlıyorum. Ama takdir edersiniz ki Cumhurbaşkanı'nın da 20 yıl sonra mezarı açılacak. Onu da mezarında rahat bırakmadılar. Ancak bu konuyu gündeme getireceğiz inşallah. Allah yardımcınız olsun" ifadelerini kullandı. Daha sonra köylülerin köyün kanalizasyonunun eski olduğunu, yenilenmesinin gerekli olduğunu söylemeleri üzerine Şahin, il genel meclisi üyelerine bu konuda yardımcı olmalarını istedi.

"Yatırımlar Devam Ediyor"

Doğanşehir'e bağlı Kadılı köyüne geçen Mustafa Şahin burada da köyün sorunlarını dinlerken, köylüler köyde su sorunu olduğunu, gelen suyun yetmediğini, hem sulama hem de içme suyu ihtiyaçları olduğunu söylediler. Buradan Söğüt beldesine geçerek Başkan Mesut Sülü'den bilgi alan Şahin, "Söğüt'te belki şimdi yetersiz olan sulama suyu için yatırımlarımız devam ediyor. İnşallah gölet bitince sıkıntılarınız kalmayacak. Bu proje Sayın Başbakanımızın 'Bin Günde Bin Gölet Projesi'nin bir ürünüdür. Bittiğinde köyümüzün tüm arazileri suya kavuşacak. Değerli hemşehrilerim bizler seçim var diye buraya gelmiyoruz. Bizler her gün her saat fırsat buldukça buralardayız. Bakın ben size bir gazeteci arkadaşın bana söylediği bir sözü hatırlatmak isterim. Doğanşehir’e geldiğimde bana dedi ki; 'Sayın Vekilim dikkatimi çekti. Eskiden vekiller vatandaşı ziyaret ederken önceden birisi gidip AK Parti Milletvekili Mustafa Şahin geldi sizleri ziyaret ediyor derdi. Şimdi görüyorum sizler bunu kaldırmışsınız, gittiğiniz yerde herkes sizi tanıdığı için tanışmaya gerek duymadan vatandaşlar direkt sorularını soruyorlar. Bu ne büyük gelişmedir. Bizler seçimleri düşünerek gelmiyoruz. Daha bir yıl oldu seçimler olalı ancak her fırsatta sizlerin arasında oluyoruz ki, birbirimizi tanıyalım dertlerimizden haberdar olalım" şeklinde konuştu.

Fındık köyüne geçen Şahin burada da vatandaşların ve köy muhtarının sorunlarını dinleyerek Polat beldesine geçti. Polat’ta esnaf ziyaretinde bulunan Şahin, daha sonra Malatya'ya döndü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız