SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Vekilimiz' Dedi ki..

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mehmet Şahin'in, Malatya basınından 6 kişinin Avrupa'da eğitime gönderilmesi ve Hekimhan DÇİ'de istihdam edilecek vasıfsız gençlerin eğitimi ile ilgili açıklaması, TBMM'deki sekreteryası tarafından kamuoyuna duyuruldu.

Şahin'in danışmanı Ahmet Soğuktaş imzasıyla yayınlanan bültende şöyle denildi:

"Vekilimiz Mehmet Şahin'in işsizlikle mücadele projeleri kapsamında, mesleki beceri kazanma ve iş imkanlarını araştırma projeleri çerçevesinde AB Fonları nezdinde yaptığı çalışmalar kapsamında Malatya görsel basınından (TV) 6 kişi ve keza Malatya'mızdan 4 kişi yabancı dil ve mesleki eğitim dersleri almak için Aralık 2008 ayının ilk haftasında Avrupa'nın çeşitli şehirlerine 3 aylık süre ile gönderilecektir.

Eğitime hak kazanan kesinleşmiş isimler aşağıda sunulmuş olup kontenjanlar tamamlandığında sonucundan ayrıca Malatya kamuoyuna bilgi sunulacaktır.

1. Onur Erdoğan- Er TV
2. Hasan Kara-Güneş TV
3. Erkan Açıkgöz-Ufuk TV
4. Nur Nazlıgül-Kanal Malatya

Bilindiği üzere Malatya’mızın en önemli problemlerinden birisinin işsizlik ve bunun da en önemli sebebinin yetişmiş eleman eksikliği olduğu inkar edilmez bir gerçektir.

Hekimhan Demir Çelik İşletmelerinde istihdam edilecek yaklaşık 150 kişilik vasıfsız gencimizin eğitim projesi de kabul edilmiş olup Sayın Vekilimizin benzer çalışmalarının devamı olacaktır. Malatya kamuoyuna saygı ile duyurulur."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız