SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Vekilimiz Malatya'nın Gururu"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:51:47
A- A+ PAYLAŞ

CHP il başkanı Enver Kiraz, Milletvekili Veli Ağbaba'nın genel başkan yardımcılığı görevine getirilmesinin, genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Malatya'ya verdiği önemi gösterdiğini, bu görevlendirmenin gurur verici olduğunu söyledi.

Kiraz, yaptığı açıklamada şöyle dedi:

Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu tarafından, MYK değişikliği dün gerçekleştirildi.Yapılan değişiklikle Malatya Milletvekilimiz Veli Ağbaba, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

"Milletvekilimizin MYK’da görev alması, başta örgütümüz olmak üzere, bütün Malatya için onur verici bir gelişmedir. Milletvekilimiz bir kez daha Malatya’nın gururu olarak, örgütümüzün bütün birimlerini mutlu etmiştir.

Milletvekilimizin kısa süre içerisinde , gösterdiği performansı,hem Malatya hem de ülke genelindeki yoğun çalışma ve mücadelesi Genel Başkanımız tarafında da değerlendirilerek , bu göreve layık görülmüştür. 

Bu sonuç aynı zamanda , Cumhuriyet Halk Partisi’nin ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Malatya’ya verdiği önemi ve değeri de göstermektedir. Bu yüzden , Genel Başkanımıza bir kez daha Malatya örgütümüz adına teşekkürlerimizi , saygılarımızı sunuyoruz.

Yerel seçimlerin hemen ardından, Milletvekilimizin almış olduğu Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevinin Malatya’ya yansımaları da önemli olacaktır. Vekilimiz, başta CHP tarafından yönetilen Hekimhan ve Arguvan Belediyeleri olmak üzere, Malatya’nın tüm belediyelerine  , önemli katkılar sunacaktır.

Bu çerçevede, Milletvekilimize yeni görevinde başarılar diliyor,bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da örgüt olarak kendisinin yanında olacağımızı belirtiyor, emeği geçen herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Ayrıca, partimizin yeni Merkez Yürütme Kurulu’na Malatya Örgütü olarak başarı dileklerimizi iletiyor, partimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız