SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vekilin İl Başkanından Ricası

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:35:28
Vekilin İl Başkanından Ricası
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM Sanayi Ticaret Enerji Tabii Kaynaklar Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mücahit Fındıklı, “Eskiden devlet kutsaldı. Devlet kutsal olunca ne oluyordu? Devletin bürokratları da, kutsal devletin, kutsal bürokratları oluyordu. Kimi sorgu meleği oluyordu, kimi zebani meleği oluyordu, kimi bilmem ne meleği oluyordu. İşin doğrusu bu” dedi. 

Milletvekili Fındıklı beraberinde AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut, İl Genel Meclisi Üyesi Ramazan Çetin, Parti yöneticileri Recep Ünver, Abuzer Karakaya, Şükrü Özdemir ve Abdulvahap Kılıç ile birlikte Topraktepe Köyü Muhtarı Abdulkadir Karaman’ı ziyaret etti. Toplantıda köyün sorun ve taleplerini dinleyen Fındıklı, “Uç noktadaki İl Genel Merkezi Üyesi arkadaşlarımız benim gördüğüm, gezdiğim her köyde ve bölgede çok başarılı çalışmalar yaptılar. Hem bütün köylerimizin adına, hem muhtarlarımızın adına İl Genel Meclisi Üyesi arkadaşlarımızı tebrik ediyorum ve kutluyorum. Onların başarılı çalışmalarını gördüm. Başbakanımızın göndermiş olduğu bütçeleri yerinde ve dengeli kullanmışlar” dedi. Fındıklı, toplantıda bulunan  İl Başkanı Bülent Tüfenkçi’den büyükşehir ile birlikte kapanacak olan İl Genel Meclisi’nin mevcut üyelerinin büyükşehir ve belediye meclislerinde değerlendirilmesini istedi.

Fındıklı, “Bakın bize ne diyorlardı? Bizi en çok eleştirinler, ‘İşte Ortadoğu’da devrimler oluyor ve büyük Ortadoğu Projesi, bu büyük Ortadoğu Projesinde de Tayyip bey de bunun eş başkanı.’ Bizi böyle eleştirmiyorlar mıydı? Hatta bazı Müslüman kardeşlerimiz de bizi böyle eleştiriyorlardı. Peki bugün bu eleştiriler doğru mu? Yani bugün Mısır’daki 15 yaşındaki 3 yaşındaki çocukların üzerine silahlar sıkılırken, Türkiye’den başka gözünden yaş akarak, yüreğinden kan akarak, onların arkasında duran başka duran bir ülke var mı? Eş bakan, hani biz böyleydik? Gıybet haramdır, hele iftira atmak tamamen haramdır, bilgisizce bir şey söylemek haramdır. Şimdi bu şekilde eleştiren arkadaşların tamamı, başbakana gidip helallik dilemeleri lazım” diye konuştu.

Fındıklı şunları söyledi:

“Bugün AK Parti yeni bir Türkiye kuruyor. İnsanları özgür, hür, gelir adaleti sağlanmış, normal adaleti sağlanmış, gelir paylarını eşit şekilde dağıtmaya gayret eden böyle bir ülke kurmak istiyoruz. Özgür bir ülke, halkını özgür olduğu bir ülke kurmak istiyoruz. Eskiden ne vardı? Eskiden devlet kutsaldı. Devlet kutsal olunca ne oluyordu? Devletin bürokratları da, kutsal devletin, kutsal bürokratları oluyordu. Kimi sorgu meleği oluyordu, kimi zebani meleği oluyordu, kimi bilmem ne meleği oluyordu. İşin doğrusu bu. Kutsal devletin bekası için onun dışındaki her şey ona kurban edilebilirdi. Ama bu yanlış. Halbuki kutsal olan millettir, kutsal olan insandır, kutsal olan vatandır. Devlet hizmetkardır, bürokrat hizmetkardır, genel müdür hizmetkardır, milletvekili hizmetkardır. Kime? millete, bireye, halka. Bunu doğru koymak lazım. Dolayısıyla biz AK Partililer olarak yeni yapılan Anayasa’da da en çok tartıştığımız ve kavgasını verdiğimiz nokta bu noktadır.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız