SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vekilin İşyeri Darmadağın!

A- A+ PAYLAŞ
Sıtmapınarı'nda meydana gelen ve 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, araçlardan biri AKP Milletvekili Öznur Çalık'a ait eczaneye savruldu ve büyük çapta hasara neden oldu.
 
Edinilen bilgilere göre kaza Salı günü akşam saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Kent merkezinden Polisevi yönüne gitmekte olan Muhammet Ali Turhan yönetimindeki 44 DL 303 plakalı BMW marka otomobil, önce  Polisevi yönünden gelmekte olan Volkan Gezer yönetimindeki 44 AZ 958 plakalı Şahin marka otomobile, daha sonra da  Topalhafız Sokağı'ndan İnönü Caddesi'ne çıkmak isteyen Mehmet Tunç yönetimindeki 42 BVV 51 plakalı Wolksvagen otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle Mehmet Tunç yönetimindeki 42 BVV 51 plakalı otomobil, savrularak kazanın meydana geldiği kavşağın yanında bulunan, AKP Milletvekili Öznur Çalık'a ait eczanaye girdi.
 
Çalık'a ait eczanede çalışan kalfa Hayrettin Türkoğlu'nun yanı sıra iki çırağın, kaza sırasında müşteriye kapalı olan ancak ilaç sayımı yapılan eczanede bulunduğu, şans eseri yara almadan kurtuldukları bildirildi.
 
Her üç araçta ve eczanede büyük çapta hasar meydana gelirken, herhangi bir yaralanmanın olmaması büyük şans olarak değerlendirildi. 
 
Kazada işyeri hasar gören Öznur Çalık'ın Ankara'da olduğu belirtilirken, çalışanları telefonla arayarak kaza hakkında bilgi verdiler.
 
HABER-FOTO: Levent BARIŞ- GÖRÜŞ Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız