SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vekilin Vedası

A- A+ PAYLAŞ

Yeniden aday adayı olmasına rağmen partisinin açıkladığı 7 aday arasında yeralamayan CHP Milletvekili Muharrem Kılıç bir mesaj yayınladı ve veda etti.

Kılıç'ın mesajı şöyle:

"2002 Milletvekili seçimleri sonucunda Cumhuriyet Halk Partili dostlarımın ve saygıdeğer Malatyalıların katkı ve destekleriyle CHP Malatya Milletvekili olarak seçildim.

Milletvekilliği yaptığım süre içinde yaptığım çalışmalarla,verdiğim kanun teklifleri,araştırma önergeleri ve soru önergeleri ile Malatya’nın ve ülkemizin sorunlarını dile getirerek katkı sunmaya çalıştım.Adalet Komisyonunda CHP Grup Başkanı olarak görüşülen tasarı ve teklifleri halkın yararına olacak şekilde biçimlendirmeye çalıştım. Her fırsatta Malatya’ya gelerek vatandaşlarımızın sorunlarıyla yakından ilgilendim.Partililerimi ve Malatyalı hemşehrilerimi utandırmadan onurlu bir Milletvekilliği yaptığım inancındayım.

22 Temmuz 2007 seçimleriyle ilgili CHP Malatya Milletvekili aday listeleri belirlenmiştir.Partime ve aday olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum.Yapılacak bu seçimlerin partimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

Parlamentoda bulunduğum dönem içinde bana desteğini esirgemeyen Saygıdeğer Malatyalılara; birlikte çalışmaktan onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partililere ve yaptığım çalışmaları objektif bir biçimde kamuoyuna yansıtan Malatya’mızın yazılı ve görsel medya mensuplarına içten teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız