SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vekilin Zor Anları!

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz'ün, Pazartesi günü düzenlediği ve kayısı ürünleri dağıttığı toplantıda yaşanan bir olay, Milliyet Gazetesi'ne "Vekilin utandığı an" başlığıyla haber oldu.

Milliyet Gazetesi'nde yayınlanan haber şöyle:

"8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınlara karanfil yerine kayısı ürünleri dağıtan TBMM İdare Amiri, Ak Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, kayısının insan sağlığına faydalarını anlatırken yazılı basın açıklamasındaki "cinsel gücü artırır" ifadesini söyleyemedi. Utanarak gülen Öz, "Fındığın bilinen özellikleri kayısı için de geçerlidir" diyerek konuyu geçiştirdi.

Öz, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde genellikle karanfil dağıtıldığını ancak kendisinin kadınların sağlığı ve cildi için önem arz eden kayısı ürünlerini vermeyi uygun bulduğunu belirtti.

Yazın taze meyve olarak yenen kayısının, kurusu, hoşafı, kompostosu, reçeli, marmelatı, şurubu, meyve suyu, şekerlemesi, pestili ve tatlısının yapıldığını anlatan Öz, kayısının faydalarını şöyle sıraladı: "Beynin düzenli çalışmasını sağlar, stresi azaltır. Karaciğerin tahrip olan kısmının tamirini yapar. Kemiklerin çok daha düzgün ve sağlam olmasında önemli rol oynar. Kan yapımını artırarak, kansızlığa engel olur. Mide ve oniki parmak bağırsağı ülserinin meydana gelmesine engel olur. Böbreklerde taş teşekkülünü azaltır. Kansere karşı koruyucu bir etkiye sahiptir. Dişlerin daha sağlam ve kuvvetli olmasında önemli rol oynar. Kalp kaslarını kuvvetlendirir ve daha düzenli çalışmasını sağlar." "Üreme sistemi üzerinde önemli rolü bulunup, cinsel gücü artırmaktadır" ifadesini okumak üzereyken bir anda duran ve utanarak gülümseyen Öz, "Fındığın bilinen özellikleri kayısı için de geçerlidir" dedi.

Kozmetik kayısı "Kayısı kremi, günlük cilt bakımı için idealdir. Aktif doğal nemlendiriciler sayesinde, cildinizi yağlandırmadan yumuşaklık ve canlılık vererek ipeksi bir doku sağlar. Cildin nem kaybını önleyip kurumamasını ve yenilenmesini sağlayan doğal kayısı yağı, E vitamini ve balmumu içerir" diyen Öz, basın mensuplarına kuru kayısı ile kayısıdan yapılan kozmetik ürünleri dağıttı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız