SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Vekiller Bir Araya Gelin"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:47:35
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Aktif İşadamları Derneği'ne (MAKİAD) üye iş adamları, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ve İl Başkanı Enver Kiraz'la bir araya geldi. 

Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, MAKİAD üyesi iş adamları, düzenledikleri toplantıda Ağbaba ve Kiraz'ı ağırladı. MAKİAD Başkanı Muzaffer Erşan, toplantılarına iştirakleri için Ağbaba ve Kiraz'a teşekkür etti. 

5084 sayılı Yatırımların ve İstihdamın Teşviki Kanunu'nun uygulamasının 31 Aralık'ta sona ereceğini kaydeden Erşan, bu nedenle Malatyalı sanayicilerin büyük sıkıntıya düşeceğine değindi. 

Milletvekillerinden bir araya gelerek teşvik süresinin uzatılması için çalışma yapmalarını isteyen Erşan, ''Yeni Teşvik Yasası nedeniyle, Malatya'ya fabrika açmak isteyen firmalar başka şehirlere yatırımlarını kaydırıyor. Batıda aynı işi yapan firmalarla rekabet edemeyecek noktaya geleceğiz. Zorluklara rağmen Malatya'ya gelen firmalar işletmelerini kapatırsa geri dönmelerini sağlamak mümkün olmaz'' ifadelerini kullandı. 

Milletvekili Veli Ağbaba ise Malatya'nın diğer illere göre aldığı teşviki iyi kullanan şehirlerden biri olduğunu belirterek, siyasetçilerin görevinin de bu konuda birleştirici rol üstlenerek katkı sunmak olduğunu ifade etti. 

Ağbaba, şunları kaydetti: 

''İnsanları, inançlarından, fikirlerinden dolayı hiçbir zaman ayırmadım. Her zaman diyalog içinde olmaya çalıştım. Malatya'nın gelişmesi açısından bizim de üzerimize ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız. TBMM'de sizin isteklerinizi, taleplerinizi dile getirmeye devam edeceğiz.'' 

5084 sayılı yasanın uygulanması süresinin uzatılması için önerge verdiğini aktaran Ağbaba, ''Konuyu takip ediyoruz. Teşvik süresinin uzatılması, Malatya ekonomisi için en önemli konuların başında geliyor'' ifadelerini kullandı. 

Enver Kiraz da iş adamlarına partisinin il teşkilatının yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Muzaffer Erşan, Ağbaba ve Kiraz'a plaket takdim etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız