SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vekiller Tam Kadro

A- A+ PAYLAŞ

İktidar partisi AKP’nin bayramlaşma töreni Öğretmenevi'nde gerçekleşti.

Törene AKP’li vekillerin yanı sıra CHP’li vekil Mevlut Aslanoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, İl Genel Meclis başkanı Naci Şavata, partili Belediye başkanları, İl Genel meclisi ve Belediye meclisleri üyeleri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri, TSO, ESOB, Ziraat Odası, MÜSİAD, Ticaret Borsası, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AKP il başkanı Mustafa Şahin, milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Ömer Faruk Öz, Öznur Çalık, Fuat Ölmeztoprak, İhsan Koca ve Mehmet Şahin, Belediye başkanı Ahmet Çakır ile birlikte yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan konuklar daha sonra gruplar halinde kendi aralarında sohbete başladı.

• ESOB ve Ticaret Borsası başkanları, milletvekili Faruk Öz’e esnafın ve kayısının perişanlığı konularında dert yanarken, belde belediye başkanları da yeterli ödenek alamadıkları için gereği gibi hizmet sunamadıklarını sesli olarak dile getiriyorlardı.

• AKP’li kadınlar ilk günkü resmi bayramlaşma töreniyle ilgili malatyahaber.com'da yayınlanan “Eşsiz Bayramlaşma” haberini kendi aralarında tartışırlarken, bayramların “erkek” egemenliğinden çıkarılması gerektiği yönünde fikir birliği ettiklerini belirtirken ve haberden dolayı teşekkür ettiler

• Belediyenin imar arşivinin mühürlenmesi ve sonrasındaki gelişmeler ile Şuyulandırma konuları AKP’nin de bayramlaşma törenine damgasını vurmuştu. Bir çok masada bu konuların partiye zarar verip vermeyeceği ve nerelere kadar uzanabileceği tartışılması yapılıyordu.

FOTOĞRAF: Yaşar KARAASLAN

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız