SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Vekilliğim Biter Ama..'

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, 1.5 yıl önce aday olmayacağı yönünde yaptığı açıklamanın arkasında olduğunu ve önümüzdeki seçimde Malatya'da milletvekili adayı olmayacağını tekrarladı.

CHP Milletvekili Aslanoğlu, Malatya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek, Başkan Haydar Karaduman ile görüştü. Malatya Gazeteciler Cemiyeti'ne tarafsızlığından dolayı teşekkür eden Aslanoğlu bazı sivil toplum kuruluşlarını tüm üyelerini düşüncesini ipotek altına alarak, kendi düşüncelerini üyelerini düşüncesiymiş gibi topluma aktardığını bunu da etik olmadığını söyleyerek, referandumdan dolayı açıklamada bulunan sivil toplum kuruluşlarını üstü kapalı olarak eleştirdi.

Aslanoğlu, milletvekilliği görevi süresince her zaman Malatya'nın hak ve hukukunu korumaya ve kollamaya çalıştığını, önümüzdeki son dönemde de Meclis'te aynı bilinçle hareket edeceğini ifade ederek, "1.5 yıl önce Malatya'da aday olmayacağımı açıklamıştım. Bu açıklamam geçerlidir. Önümüzdeki seçimde Malatya'dan aday olmayacağım" dedi. Aslanoğlu, amacının yeni yüreklerin ve yeni isimlerin önünü açmak olduğunu, kendisinin bundan sonrada aynı şevkle Malatya'ya hizmet etmeyi sürdüreceğini kaydetti. Aslanoğlu,"Malatya milletvekilliğim biter, ama Malatya aşkımı kimse elimden alamaz" dedi.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman'da Aslanoğlu'nun dününü de çok iyi bildiğini söyleyerek, "O zamanda Aslanoğlu, çok iyi bir Malatyalıydı, şu anda da siyaset döneminde de çok iyi bir Malatyalı. Yarında çok iyi bir Malatyalı olacağına inanıyorum. Kendisine sağlık ve mutluluk diliyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız