SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Veli Eğitim Çalışmaları' Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:56:49
'Veli Eğitim Çalışmaları' Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen "Aktif Veli Başarılı Öğrenci Projesi" kapsamında yapılan veli eğitim çalışmalarının ilki, Doğanşehir’de başladı.

Doğanşehir Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya; Doğanşehir merkez ve köylerinde görevli bazı öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı. Proje hakkında bilgi veren Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Söylemez, projenin faydalarına değinerek, "Veli eğitimine önem verirsek başarılı öğrencilere sahip oluruz. Bu kurslarımıza tüm velilerin katılmalarını istiyoruz. Aynı zamanda kursumuza devamlı gelen velilerimize çeşitli branşlarda sertifika vererek işi olmayan veliye de iş imkanı sağlamaya çalışacağız. Bunlardan çocuk bakımı, yaşlılarımızın bakımı vs. olmak üzere çeşitli konularda sertifikalar vereceğiz. Velilerimiz bu programları öğrendikçe bizler de başarılı öğrencilere sahip olacağız" dedi.

Söylemez, Doğanşehir'de nefes alan herkesi bu eğitime katacaklarını söyleyerek, projenin iki aşamadan oluşacağını, birinci aşamanın okullarda rehber öğretmenler tarafından ailelere verilecek seminerlerden oluşacağını, ikinci aşamanın ise Toplum Sağlığı Merkezi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, İlçe Tarım Müdürlüğü ve İnönü Üniversitesi öğretim üyeleri ortaklığında yapılacağını ifade edip projeyi başlattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız