SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Veli İndi Sahaya!

A- A+ PAYLAŞ

Gençler ve ilköğretim okulları arası Basketbol Şampiyonası sona erdi.

GENÇLER..
Basketbol Şampiyonası Gençler’de 15 Lise katıldı. Kızlarda ise 5 takım mücadele etti.

Erkekler ve kızlarda final müsabakaları bugün yapıldı. Sonuçlar şöyle :

Erkeklerde:
Beydağı Anadolu Lisesi- Malatya Anadolu Lisesi: 68-54
Turgut Özal Anadolu Lisesi- Malatya Lisesi: 50-47

Bu sonuçlarla Beydağı Anadolu Lisesi 1. olurken, Malatya Anadolu Lisesi 2. oldu. Turgut Özal Anadolu Lisesi ise 3. oldu.

Kızlarda:
Dilek Lisesi- Konak Lisesi: 67-42
Turgut Özal And.Lisesi- Malatya Anadolu Lisesi: 33-19

Bu sonuçlarla Dilek Lisesi birinci olurken, Konak Lisesi 2. oldu. Turgut Özal Anadolu Lisesi ise şampiyonayı 3. olarak tamamladı.

Şampiyonada erkeklerde ve kızlarda birinci olan Beydağı Anadolu Lisesi ile Dilek Lisesi takımları ilimizi 18-20 Ocak 2009 tarihinde Mardin’de yapılacak olan grup şampiyonasında temsil edecek.

VELİ DE SAHAYA GİRDİ..
Erkeklerde Beydağı Anadolu Lisesi ile Malatya Anadolu Lisesi arasındaki birincilik müsabakasının tamamlanmasına 1 dakika kala saha içerisinde öğrencilerin birbirine girmesi sırasında bir öğrenci velisi de tribünden sahaya indi. Bu şahısı görevliler müdahale ederek tribune gönderdiler.

İLKÖĞRETİM OKULLARI...
Bu arada İlköğretim okulları basketbol birincilikleri de yapıldı. Müsabakalar sonunda, erkeklerde Alpaslan İlköğretim Okulu birinci, TED Koleji ikinci ve Rahime Batu İlköğretim Okulu üçüncü oldu.

Kızlarda ise ilk 3 sırayı Konak İlköğretim Okulu, Hidayet İlköğretim Okulu, Atatürk İlköğretim Okulu kazandı.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız