SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Veliler de Karışınca..

A- A+ PAYLAŞ

Basketbol şampiyonluk maçında kavga çıktı. Sporcuların velileri salona girdi. Çevik Kuvvet olaya müdahale etti.

Turgut Özal Koleji (A2) takımı ile Malatya Basketbol (B1) takımları arasında Atatürk Spor Salonu'nda oynanan ve Yıldız Erkekler kategorisinde şampiyonun belli olacağı final maçında , Malatya Basketbol (B1) takımı soyunma odasına 23-22 üstün gitti.

Müsabakanın ikinci yarısında ise iki takım oyuncuları üstün bir performans sergiledi. Karşılaşma 55-42 Turgut Özal koleji (A2) takımının üstünlüğüyle devam ederken, ortalık karıştı. Bitime 50 saniye kala iki rakip takım oyuncusu arasında başlayan tartışma sonrası sporcuların velileri salona girdi. Velilerin salona girmesiyle birlikte yumruklar havada uçuştu. Çevik kuvvet polisleri kavgayı önlemeye çalışırken, bir sporcunun yakını fenalık geçirdi. Fenalık geçiren şahıs, ambulans ile Malatya
Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Soyunma odasına götürüldü. Salona gelen takviye kuvvet, olayı kontrol altına aldı.

Müsabaka, çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız