SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Velilerden 'Tam Gün' Tepkisi

0
Güncellendi - 2016-10-18 18:02:30
Velilerden 'Tam Gün' Tepkisi
A- A+ PAYLAŞ

Kaynarca İlkokulu’nda okuyan öğrencilerin velileri Malatya Valiliği önünde toplanarak eğitimin tam güne çıkarılması ile sorunlar yaşanacağını söylediler.

Kaynarca İlk ve Orta Okulunda eğitim gören öğrencilerin velileri toplanarak Malatya Valiliği önüne geldi. Vali Mustafa Toprak ile görüşmek isteyen veliler, Vali Toprak’ın binada olmaması nedeniyle girişte kısa bir açıklama yaptı. Veliler tam gün eğitime geçilecek olması ile okul binalarının eksik kalacağını ve bu durumun da öğrencileri olumsuz etkileyeceğini söyledi. Birinci sınıfa giden öğrenci ile 8’inci sınıfa giden öğrencinin aynı sınıfta derse girmek zorunda kalacağını ileri süren veliler, okulunda yetersiz olması nedeniyle bu soruna çözüm bulunmasını istedi.

Kaynarca Mahallesi Muhtarı Hacı Korkmaz da Valilik önünde yaptığı konuşmada, mahallelerindeki okul sorunu nedeniyle defalarca yetkililere dilekçe verdiklerini belirterek, “Şuanda Mahallemizde imar var. Milli Eğitim Müdürlüğü gelsin yeni bir okul binası yapsın. Ama şimdi 8 yaşındaki çocukla 15 yaşındaki çocuk aynı sınıfta nasıl olacak” diyerek tepki gösterdi.

Valilik önünde toplanan veliler daha sonra Vali Toprak’ın olmaması nedeniyle ilgili Vali Yardımcısı ile görüştü.

iha

tepki1

KAYNARCA OKULU VELİLERİ VALİLİK ÖNÜNDE EYLEM YAPTI (ERDAL AKBUĞA/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • cumali karakuş (7 yıl önce)
    çarmuzulu değil kaynarcalılar çarmuzuluların ne muhtarı ne yaşayan sakini hiç bir şeye itiraz etmez kuzu kuzu
    0
    0
    Yanıtla
  • selahattin (7 yıl önce)
    Önce Okulun ismini değiştirin Okul çarmuzu da ismi kaynarca bu okulun adı değişmesi lazım okulu gören oaranın kaynarca olduğunu zannediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çetin (7 yıl önce)
    Vay çarmuzulular ilk kez bir şeye itiraz etmiş
    0
    0
    Yanıtla