SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Velilere 'Mahremiyet Eğitimi'

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:46:37
Velilere 'Mahremiyet Eğitimi'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Rahmi Akıncı İlkokulu'nda öğrenci velilerine “Mahremiyet Eğitimi Semineri” verildi. 

Rahmi Akıncı İlkokulu Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitimde uzman psikolojik danışman Ahmet Duman tarafından öğrenci velilerine yönelik “Mahremiyet Eğitimi Semineri” verildi. Seminerde psikolojik danışman Ahmet Duman, çocuklara mahremiyet eğitiminin nasıl verileceğini ve çocukların cinsel istismardan nasıl koruyacağı yönünde bilgiler verdi.

Cinsel istismarın tüm sosyo-ekonomik çevrelerde görülebildiğini belirten Duman, özellikle aile içi cinsel istismarın büyük oranda görüldüğü söyledi. Cinsel istismara uğrayan çocukların başlarına gelen bu olayı söyleyemediğini vurgulayan Duman, çocukların bu konuda nasıl bilinçlendirilmesi gerektiğini maddeler halinde açıkladı.

Ebeveynlerin de aile içinde çocuklara nasıl yaklaşımda bulunması gerektiğini açıklayan Duman, istismarı yapabilecek insan karakterleri üzerinde de bilgiler aktardı. 

Eğitime katılan veliler seminerin çok verimli geçtiğini belirtirken Okul Müdürü Veysel Güler de seminere katılan Ahmet Duman’a ve velilere teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız