SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Veli'nin Ayağına Bassam Kırılırdı...

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:03:28
Veli'nin Ayağına Bassam Kırılırdı...
A- A+ PAYLAŞ

 

Türkiye Kupası F Grubu'nda yer alan Adana Demirspor'un deplasmanda Beşiktaş'ı 2-1 yendiği karşılaşmada yaşanan ve maçın önüne geçen kırmızı kart olayının yankıları sürerken Veli Kavlak'ın itirazı üzerine kırmızı kartı sarıya çevrilen bir dönem Malatyaspor'unda formasını giyen Adana Demirsporlu Hakan Söyler "O benim Fair Play adayım" dedi. Maçı Malatya bölgesi hakemlerinden Suat Arslanboğa yönetmişti...

Beşiktaş maçını ve kırmızı kart olayını değerlendiren Hakan, şunları söyledi:

"Dün benim için de futbol için de çok güzel şeyler oldu. Veli'nin yapmış olduğu hareket çok önemliydi. Bunu her futbolcunun yapması lazım. Sert bir müdahalem oldu. Ama temas olmadığı için hakem yanlış gördü ve kırmızı kart verdi. Başta Veli olmak üzere Beşiktaşlı futbolcular iptal ettirdiler. Çok iyi bir insanlık örneği gösterdiler. Sonucunda hakem kırmızı kartı sarı karta çevirdi. Benim adıma iyi oldu. Ama genele baktığımızda futbol adına çok önemli bir gün oldu. Veli'nin yapmış olduğu hareket futbol adına çok önemliydi. Veli'ye yılın Fair Play ödülü verilebilir bu olaydan dolayı. Biz de destekçisiyiz kendisinin. Veli'ye ve takım arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Yaptığı hareketten dolayı hem benim, hem futbol camiasının bu yıl Fair Play adayı olacağına eminim. Çünkü çok maç izliyoruz. Maçlarda çok kötü örneklere şahit oluyoruz. Dünkü olay bence hepsinin önüne geçti. Herkes bundan bir ders çıkarmıştır umarım. Sonuçta 90 dakika oynanıp biten bir müsabaka var. Bundan zevk almalıyız. Herkesin ekmek parası sonuçta bu. Fair Play'e benim en büyük adayım Veli Kavlak bu saatten sonra. Kendisinin en büyük destekçisiyim."

"AYAĞINA BASSAYDIM KIRILIRDI"

Hakan "Çok hızlı ve sert hareket etmiştim. Ancak, ayağına basmadım, çünkü o hız ve sertlikte ayağına bassaydım, kırılırdı. Fakat hakem öyle gördü. Ancak Veli ve takım arkadaşları basmadığımı gördüler ve itiraz ettiler. Çok güzel bir davranış" dedi.

Hakan Söyler; sözlerini şöyle tamamladı: "Veli'nin örnek davranışı sayesinde ekmeğimi kazanmaya devam edeceğim. Benim geçimim futboldan, kırmızı kart nedeniyle 2 maç ceza alsam maç başı ücretlerimi alamayacaktım. Herkesin ekmek parası sonuçta bu. Bu örnek davranış fair play ödülünü kazanmalı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız