SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Veliye de Karne

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:59:40
Veliye de Karne
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'nın Doğanşehir İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Aktif Veli Başarılı Öğrenci projesi hayata geçirildi. 
 
Belediye düğün salonunda gerçekleştirilen ödül törenine Doğanşehir belde belediye başkanları, ilçe müftüsü, okulların öğretmenleri ve veliler katıldı
 
Aktif Veli Başarılı öğrenci projesi kapsamında başarılı öğrenci velilerine “Veli İftihar” belgesi verildi. Ayrıca tüm okulların okul ve sınıf birincilerine karneleri ve başarı belgeleri ilçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Söylemez tarafından verildi.
 
Öğrencilere iş adamı Vahap Küçük tarafından da öğrencilere çeşitli maddi hediyeler verildi daha sonra Aktif Veli projesine geçildi.
 
Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Söylemez, yaptığı konuşmada, projenin gelişen dünya şartlarında eğitimli ve dinamik genç nüfusun olmasına ve eğitimin kalitesinin yükseltilerek ancak çağdaş devletlerin seviyesinin yakalanacağını, bununda ancak veli iş birliği ile gerçekleşeceğini söyledi. Söylemez “2011-21012 yılında başarılı olan veli iftihar belgeleri ve veli iftihar tablosunu bundan sonraki yıllarda da göreceksiniz. Okul birincisi olan çocuklarımızı bu yıl ve bundan sonraki yıllarda da daha farklı bir şekilde ödüllendireceğiz. Yıl sonu iftihar belgesi almak için neler yapmamız gerekiyor maddeler halinde açıklayacağız. Mesela ilçe tarım müdürlüğünün haftada bir gün yıl boyunca programı olacak mesela alternatif tarım, arıcılık, balıkçılık, hayvancılık gibi programlarını kendileri belirleyecekler. Devlet hastanemiz ilçe sağlık kurulu toplum sağlık kurulunun haftada bir gün verecekleri sağlık konusu işlenecek ve velilerimiz muayene edilecek. İlçe müftülüğü bir gün seminer ve eğitim çalışmaları yapacak toplumsal kaynaşmayı sağlayacak. Haftada birgün verilecek kurslar sonucunda velilerimize karne verilecek ve yıl sonunda karne notlarına göre veli iftihar belgesi düzenlenerek verilecektir” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız