SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Velveleyi Koparırlar"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:40:33
A- A+ PAYLAŞ
 
Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Ramazan ziyaretleri kapsamında Hasırcılar beldesini ziyaret ederek, sorun ve sıkıntıları dinledi.
 
Milletvekili Mustafa Şahin, "3 Kasım 2002 seçimlerinden sonra vatandaşımızın güçlü desteği bizleri iktidara taşımıştır. İnşallah bundan böyle de AK Parti iktidarı bu ülkede kalıcı olur" diyerek, "Biz bugüne kadar bu ülkede teröre rağmen bu hizmetleri yaptıysak, iyi bir yoldayız" dedi. Hasırcılarlı vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Milletvekili Şahin, partinin kuruluş yıl dönümü sebebiyle 2002 yılından bugüne icraatları özetleyerek şöyle konuştu:
 
"2001 yılı 14 Ağustos’ta Türkiye’de AK Parti kurulduğu zaman ülkenin içerisinde bulunduğu sıkıntıyı hepimiz çok iyi hatırlıyoruz. O günün şartlarında bir koalisyon hükümeti vardı. Daha önce de birtakım irili ufaklı koalisyonlara şahit olduk. 3 Kasım 2002 seçimlerinde vatandaşımızın AK Parti'ye güçlü desteği ve teveccühü, bizi iktidara taşıdı. O günden bugüne devam ediyoruz. İnşallah bundan sonra da devam eder. Asıl amacımız insanların makam mevki sahibi olması değildi. Bu ülkede bugüne kadar yanlış giden gidişata dur diyecek bir anlayışın olması gerekiyordu."
 
"2002 tarihinde iktidara gelmiş olduğumuz gün bu ülkede insan hakları, sosyal devlet hukuk adına kesinlikle zerre kadar demokratik bir devlete yakışmayan yasal birtakım düzenlemeler vardı" diyen Şahin, "Biz ne yaptık? O günden itibaren peyderpey bunların tümünü bertaraf etmeye gayret gösterdik. İnsanlarımızın hayatlarını daha iyi bir şekilde sürdürmeleri, inançlarını yaşamaları, yaşam standartlarının yükseltilmesi, özgürlüklerin genişletilmesi konularında birçok çalışma yaptık" dedi.
 
Son günlerde Şemdinli’de yaşanan olaylara da değinen Şahin, "Aciz kaldıkları zaman Doğu ve Güneydoğu'da terörü kışkırtmaya başladılar. Bunların hepsi taşeron firmalar, fason çalışıyorlar. Bunların hepsinin uçları, ipleri, dış ülkelerin ellerinde. Bugün Şemdinli’de bir tezgah düzenlediler. Şemdinli'yi kurtaracağız, kurtarılmış bölge oluşturacağız dediler. Suriye türünden bir teşebbüse giriştiler. Güvenlik güçlerimiz, askerimiz, hükümetimiz anında reaksiyonunu gösterdi, tedbirini aldı. Sonuç terör örgütü için hezimet oldu" diye konuştu.
 
"CHP, Şemdinli’de neler oluyor diyerek PKK’nın ekmeğine yağ sürüyor" iddiasında bulunan Şahin, şunları kaydetti:
 
"O insanlar gidip orada askerin yanında yer almaları gerekirken, Şemdinli’de neler oluyor diye PKK’nın ekmeğine yağ sürecek birtakım eylemlerde bulundular. Bugüne kadar onlarca askerimiz şehit edilirken hiçbirinin kılı kıpırdamaz. Ama ne zamanki terör örgütü PKK ciddi bir sıkıntıya girer. O zaman anında ortaya çıkar, velveleyi koparırlar. Siz eğer bu vatanın evladıysanız, bu ülkenin insanlarıysanız çıkacaksınız adam gibi, yiğitçe, mertçe teröre karşı hesap sorulması noktasında iktidarın yanında yer alacaksınız."
 
"14 Ağustos için Meclis'i olağanüstü toplantıya çağırmışlar. Kim emretmiş? Kandil. Meclis'in mutlaka toplanması lazım diyorlar. Peki yarın toplantı yapılsa kimin ekmeğine yağ sürülecek? Ne adına toplantı yapmak istiyorsunuz?" diye soran Şahin, sözlerini şöyle tamamladı:
 
"Yine Kandil'deki ne idüğü belirsiz insanların emirleri doğrultusunda böyle bir hesabın içerisine girmişler. Biz bu hesapların tümünü bozduk. Allah’ın izniyle zaman inşallah çok da uzun olmayacak. Bunların tümü de bir bir bertaraf edilecek. Bugüne kadar bu ülkede teröre rağmen bu hizmetleri yaptıysak iyi bir yoldayız. CHP bu ülkede nifakı körüklemekten başka bir şey yapmamıştır. Bunlar kendi rotalarını hiçbir zaman için değiştirmediler. Vatandaşımız kimin samimi kimin art niyetli olduğunu çok iyi biliyor."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız