SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ver Elini Kardeşim'le Eğlendiler

0
Güncellendi - 2017-07-30 22:38:55
'Ver Elini Kardeşim'le Eğlendiler
A- A+ PAYLAŞ

Sosyal Uyum ve Gençlik Katılımı projesi kapsamında gençler arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla gönüllü gençler ile Suriyeli gençler Turgut Özal Tabiat parkında piknikte buluştu.

‘Ver elini kardeşim’ sloganıyla Malatyalı gençler, Suriyeli gençler ile piknikte bir araya gelerek, eğlenceli vakit geçirdi. Etkinliğe; Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Koordinasyon Şube Müdürü Dr. Murat Kılınç, Fırat Gençlik Merkezi Müdürü Şeyma Eryılmaz, gençlik liderleri ve Gençlik Merkezi üyeleri ve Suriyeli çocuk ve gençler katıldı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Malatya gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, “Sosyal Uyum ve Gençlik Katılımı Projesi kapsamında ‘Ver Elini Kardeşim’ sloganıyla faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor. İlimiz gençleri ve Suriyeli çocuk ve gençleri bir araya getiren Gençlik ve Spor Bakanlığımız Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce koordine edilen, Sosyal Uyum ve Gençlik Katılımı Projesi kapsamında gençlik liderlerimiz ve üye gençlerimiz ile beraber Turgut Özal Tabiat parkında piknikte buluşturduk.  Gençlerimize çeşitli etkinlikler yaparak kendi akranlarıyla kaynaşmalarını sağladık. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın projelerini ilimizde en güzel ve nitelikli şekilde uygulamaya tüm hızıyla devam ediyoruz. Benzer içerikli projeler önümüzdeki aylarda da farklı etkinliklerle devam edecektir. Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum’’ dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız