SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Verdiğim Kararların Arkasındayım'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Fahrettin Ömeroviç, elindeki dar kadroyla en iyisini yapmaya çalıştığını belirterek, ilk yarının son haftasında oynayacakları Elazığspor maçından mutlaka 3 puanı alan taraf olacaklarını söyledi.

Kulüp binasında bir basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Fahrettin Ömeroviç, golsüz beraberlikle sona eren Boluspor maçıyla ilgili olarak, "Boluspor maçında istediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık ve 1 puanla sahadan ayrılmak zorunda kaldık. Ben şu anda dar kadro içinde bazı şeyleri daha çok düşünmek zorundayım. Sonuçlar iyi olmayınca bazı şeyler kötü görünebilir. Elimdeki kadroyu en iyi şekilde değerlendiriyorum ve verdiğim kararların arkasında duruyorum" dedi.

İlk yarının son haftasında oynayacakları Elazığspor maçının kent için ne kadar önemli olduğunun farkında olduğunu söyleyen Ömeroviç, "Rekabetin kalite getireceğini düşünüyorum. Ama her şey futbol adına iyi olsun. Futbol adına iyi şeyler yapalım. Futbol dışındaki şeylerle uğraşmamalıyız. Taraftarlarımızı Elazığspor maçında yanımızda görmek istiyoruz, taraftarlarımızı bu maçta daha fazla desteğe davet ediyorum. Elazığspor'u yenerek ilk yarıyı 3 puanla kapatmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Takımın yaşanan kaostan çıkmak istediğini söyleyen Ömeroviç, bunun için yönetimin, futbolcuların ve teknik heyetin çalışma yürüttüğünü ifade ederek, ara transfer dönemini en iyi şekilde değerlendireceklerini söyledi.
Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı nedeniyle ilk yarıyı kapatan Serkan Dökme ve kart cezalısı Atilla Birlik dışında eksik bulunmuyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız