SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Verdiğim Sözü Tutacağım"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:51:53
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı, “Verdiğim sözü de tutmazsan sizlerin karşısına hangi yüzle çıkacağım” dedi.

Yerel seçim çalışmalarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi’nin Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı, beraberinde eşi Nihal Porgalı, partisinin Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Banu Sevil ve partililer ile birlikte Yeşilyurt’a bağlı Gözene Köyü’nü ziyaret etti.

Ziyarette yaptığı konuşmada 30 Mart yerel seçimlerinin önemine değinen Porgalı, Gözene Köyü’ne su getireceği sözü vererek, “Bu yerel seçimler hepinize, Gözene’ye, Yeşilyurt’a, Malatya’ya milletimize ve vatanımıza hayırlı olsun. Bu bir hizmet yarışıdır. Siyasi partilerin amacı Türkiye’deki bütün insanlara hizmet götürmek için. Bu hizmet yarışında Cumhuriyet Halk Partisi olarak Yeşilyurt’a belediye başkanlığına ben adaylığımı koydum. Burada su hayattır ve nefes kadar önemlidir diyoruz. Allah’ın bize bahşettiği hava gibi su da bizim için çok kıymetli. Havanın parasını ödemediğimiz gibi suyun da parasını ödemeyeceğiz. Su sizlerin de anne sütünüz gibi helal hakkınız ve buraya suyu getireceğiz. Çocuklarınız ve sizler bu sudan faydalanacaksınız” ifadelerini kaydetti.

Söz verip gelmemezlik ve verdiği sözü tutmazlık yapmayacağına vurgu yapan Porgalı, “Söz verip de gelemezlik etmeyeceğim. Ben pılımı pırtımı topladım, Malatya’ya, Yeşilyurt’a geldim. Ben burada iş yapıyorum. Verdiğim sözü de tutmazsan sizlerin karşısına hangi yüzle çıkacağım” diye konuştu.

CHP Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Banu Sevil ise yediden yetmişe herkesin Porgalı’ya Hulisi Başkan diye hitap ettiğini belirterek, “Hulisi Porgalı’yı Malatya’da tanımayan yok. Yediden yetmişe herkes Hulisi Başkan diye hitap ediyor. Hulisi Bey, Eylül ayından bu yana halkla iç içe seçim çalışmalarına başladı ve devam ediyor. Hiçbir zaman halktan kopmadı, projelerini anlatıyor, neler yapacağını anlatıyor. Bütün çalışmaları insan ve halk odaklı. Dolayısıyla halktan bunun tepkisini de karşılığını da alıyor” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız