SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Verdiğimiz Destek Eleştiriliyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:33:10
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Yapılana ve göz önünde olana da, yapana da destek verip, teşekkür edilmesi gerekiyor” dedi.

Beraberindeki oda başkanları ile birlikte Gazi Parkı karşısındaki İstanbul Pasajı’na giden MESOB Başkanı Şevket Keskin, burada belediye tarafından yürütülen restorasyon çalışmalarını inceleyerek, esnafı ziyaret etti.

Ziyareti esnasında lokantaya giren Keskin, “Vatandaşın ne yediğini bilmesi lazım, nasıl bir tezgahta yemek yediğin görmesi gerekiyor. İnsanlar içine sine sine yemeği yiyebilmeli. Mutfaklar müşterinin gözleri önünde olmalı” dedi.

Bir terzi dükkanını ziyaret eden Keskin, “Çırak ve kalfa yetiştirmeliyiz. Eğer çırak ve kalfaları yetiştirmediğimiz takdirde bu mesleklerimiz yok olur” diye konuştu.

İstanbul Pasajı’nda yapılan restorasyon çalışmalarının çok önemli olduğunu ve 1960’lı yıllardan beri faaliyet gösteren çarşıya ilk kez belediye tarafından bu dönemde yatırım yapıldığını anlatan Keskin, “Pasajın üst ve altı yapıldıktan sonra belediye vitrinleri tek tip proje ile yapılacak. Buradaki esnaflarımız belediyeye destek olmalı. Belediye Başkanı, eğer yıllarca 30-40 yıldan beri yapılmayanı yapıyorsa. Buna teşekkür etmek ve takdir etmek lazım. Bazen Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin Sayın Belediye Başkanımıza son dönemde vermiş olduğumuz desteği eleştiriliyor. Bizim Belediye Başkanımızı eleştirdiğimiz konularda oldu. Ancak yapılana ve göz önünde olana da, yapana da destek verip, teşekkür edilmesi gerekiyor. İstanbul Pasajı’ndaki restorasyon çalışmalarında esnaflar olarak üzerimize ne düşüyorsa onu da yapmamız gerekiyor. Burası Malatya’nın bir dönem en önemli ticaret merkezlerinden birisiydi. Yapılacak olan çalışmayla tekrar eski günlerine dönecek. Burası son dönemde faaliyet gösteren kitapçı dükkanları ile de Malatya’nın kültürel zenginliğine de önemli katkılar sundu. Çalışmalar sonrasında güzel bir çarşımız olacak. Esnaf ve sanatkarlarımız yenilenen mekanlarında Malatyalı hemşerilerimize daha iyi hizmet verecektir. Yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Keskin, ziyaretler esnasında işyerlerini ve vitrinlerini yenileyen esnaflara da teşekkür etti.

Şevket Keskin, belediye ve diğer kurumlarla ilgili olarak esnaf ve sanatkarlardan iletilen sorun ve talepleri ilgili kurumlara ileterek çözüm bulmaya çalışacaklarını söyledi.

Başkan Keskin, İstanbul Pasajı çevresindeki esnaf ve işyerlerini de ziyaret etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız